Workshop’s x 3 – ”Valentines deluxe”

👠 – Exotic med Janina

  • Under workshopen så kommer vi att gå igenom en betydligt mer sensuell stil än normalt för oss på Pole Point Studio, så vi vill att ni kommer med ett öppet sinne, hämningarna hemma & klackarna i handen. Ett par knäskydd och/eller benvärmare som ni kan vika upp över knäna rekommenderas också då dessa 60min kommer att spenderas på golvet med mjuka sensuella rörelser med snabbare twist & turns som kan påfresta era knän. Se också till att ni har klackar som sitter fast bra på foten, och som inte färgar av sig på golvet då vi kommer att glida en hel del på dessa. En vattenflaska är ett plus. Ni väljer själva vad ni har på er, men ta gärna något ni känner er lite extra snygga i för rätt känsla. En snygg body, ett par benvärmare & ett par high heels kanske rent av? Ta det som får er att känna er som en riktig Queen på golvet! <3

Temafärg: Svart (grått går även bra), samt klackar.


🍑 – Seductive Twerk med Josefin

  • På detta pass så kommer ni att få lära er precis de kursen heter , en förförisk Twerk.
    En kurs där vi gör mycket av dansen nere på golvet. Det kommer att vara Twerk men på ett lite sensuellare sätt. Tänk er in att ni ska visa upp denna dansen för någon ni tycker om. Någon ni gärna vill förföra. Om de är någon gång vi vill och kan få känna oss lite extra sexig så är de väl inför alla hjärtans dag?!

Skillnaden mellan denna Twerk och sexy twerken är att vi under detta pass inte dansar i grupper om 3&3 utan här går vi lös själva. Annars känner ni kanske igen er lite i känslan.

Under mina Twerk lektioner så lär vi oss att twerka (skaka på rumpan) på lite olika sätt, vi lär oss en rutin och vi lär oss att plocka fram attityden till låten. Så låt oss plocka fram våra inre divor eller åtminstone ”fake it til you make it”och gå lös med mig till låten ”yummy-Justin Bieber”

Klädsel: hotpants eller löst sittande byxor så vi känner när de dallrar. Knäskydd/benvärmare som ni kan vika dubbelt för knäna. Resten är valfritt.

Temafärgen för mitt pass denna kväll är rosa och rött ❤️💗


💃 Express You – Burlesque style

På detta pass så kommer ni kliva in i Burlesquens förtrollande värld.

En kurs med attityd, musikanpassning och personliga uttryck. Dansen bygger upp din inre diva och med självklarhet kommer du äga dansgolvet.

Under detta pass lär vi oss att tekniken bakom att ta plats naturligt och i synk med andra, att utnyttja rytmen och musikens alla böjelser samt att nyttja våra främsta talanger i burlesquen.

Så jag säger welcome to burlesque, släpp fram din kaxiga, sensuella burlesque diva med mig till låten ; Express, från filmen Burlesque.

Klädsel: go wild på ditt eget burlesque tema! Korsett, boa, handskar, eller varför inte nätstrumpor? Hitta din burlesque stil!

Temafärger för mitt pass denna kväll är syndigt rött och svart 😈


Datum: 9:de februari 2020.
Tid: 17:00-21:00.

Pris: 459:-/per person.
Blir vi över 15? Då kör vi 399:-/per person! 🥳
Maxantal: 20 stycken.

Bokning sker via ”Boka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>