Utmaning: Våga känna dig obekväm

När utsatte du dig medvetet för en situation du visste skulle göra dig obekväm sist? Min gissning är att det troligtvis inte var igår, & inte heller allt för ofta… Jag skulle dock vilja utmana dig att göra just det: Utsätt dig för en situation du inte känner dig helt bekväm i, men som i slutändan kanske kan ge dig något positivt!

Vi människor gillar att befinna oss i vår comfortzone, men ska vi vara helt ärliga så är det oftast när vi vågar gå utanför den som utvecklingen kommer.

Ett av mina mål för 2020 kommer därför vara att göra fler video’s 🎥. Något jag tycker är väldigt obekvämt i dagsläget då jag varken gillar att se, eller höra, mig själv på film. Jag vet dock att många önskat mer trick-video’s, How to’s och bara allmänt ”vad-händer-i-studion-idag”-material… Så, det kommer ni inom kort att få! Och med lite tur så kommer även jag att känna mig mer avslappnad med det efter ett tag. Practise makes perfect….

Vad tänker du utmana dig själv med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>