Tips & Trix för att motverka vardagstristessen


Vardagslyx när vi behöver det som mest
På grund av den situation som vi alla befinner oss i just nu så har vi många elever som pluggar, eller jobbar, hemifrån. Jag skulle därför vilja komma med några ideer på hur man kan göra sin nya vardag ännu bättre.

________________________________________________


Först av allt: Prioritera din hälsa!


Så länge du känner dig frisk & kry så tycker iaf jag att du ska försöka träna på som vanligt & äta så bra som möjligt. Detta hjälper dig både psykiskt och fysiskt nu när det är många tankar som kan snurra runt i huvudet och en hel del oro där ute. Genom att röra på oss så minskar stresshormonerna i kroppen och tankarna har en möjlighet att skingras för en stund. Att ta ut oss fysiskt brukar också kunna bidra till bättre sömn och att öka halterna av dopamin, endorfiner och serotonin, vilka alla är positiva för vårt välmående. Att det dessutom är kul skadar ju inte heller! Så, oavsett om ni är elev hos oss under pågående termin eller inte – Försök att prioritera träningen!

Vill ni boosta kroppen och humöret ännu mer? Försök då att äta bra också för att få mer energi till både träning, plugg & jobb <3

Jag lovar också att försöka underlätta detta genom att köra lite extra-öppet även dagtid ett tag framöver!

<3

Tips 2: Förändringar är kul!

Varför inte passa på att köpa hem en färginpackning tex och komma tillbaka på skola och jobb med en ny look? Salong Barock säljer bla dessa färginpackningar som tvättas ut efter ett tag. (Pris: 169:-. Fler färger finns.)När ni ändå är igång så kan jag även passa på att rekommendera deras “Olaplex Hair Perfector” som är en fena på att fräscha till & ta hand om torrt och livlöst hår.

<3

Tips 3: Unna dig lite lugn & återhämtning!

Att få applicera en ansiktsmask som ger fukt både direkt och på lång sikt är aldrig fel! Så, sätt på lite härlig musik och unna dig en stunds vardagslyx medans fuktmasken gör jobbet. Ni hittar den hos dom härliga brudarna på Helsing Hudterapeut.
(Pris 429:-)

<3

Tips 4: Koppla ner en stund!


Ibland så behöver vi bara få stänga av alla rapporteringar till höger & vänster för en stund. Så, om du kan – stäng av ljudet på mobilen och bara var för en stund. Passa på att gå ut under tiden och få lite solsken, eller ta med lite fika ut och sätt er på altanen om ni har en sån och bara mys! Ibland är det dom där små stunderna som är viktigast av allt för att hålla humöret uppe!

Från mig, till er:

Ta hand om er!
Vi kommer ta oss igenom det här också <3


Mvh
Janina Näslund
Ägare & Instruktör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>