SCHEMA

SOMMAR-SCHEMA

 

Måndagar
18:15-19:45 – “Devil Side” Coreo
(Start vecka 25)

Måndagar
20:00-21:30 – Pole Dance 1 (Nybörjare)
(Fullbokad)

____________________

Tisdagar
18:30-19:30 – Utomhusfys i Matfors
(Start vecka 23)

____________________

Torsdagar
18:15-19:45 – Trixter 4<
(Start vecka 25)

Torsdagar
20:00-21:30 – Trixter (2-3)
(Start vecka 25)

____________________

 

WORKSHOP

Söndag 3/7-22, 18:00-20:00 STILETTO-HEELS, ”Feel it”


________________________________

 

 

Vi följer givetvis FHM’s restriktioner och erbjuder handsprit, ytdesinfektion, ser till att ha friska instruktörer och elever, samt städning utav alla handytor med ytdesinfektion inför varje dags pass.

 

 

Är ni nyfikna på hur det kommande schemat kommer se ut, eller när det släpps? Lägg till er e-mail till vårt Nyhetsbrev (längst ner på sidan) så får ni ett mail så fort det släpps!
Som elev på Pole Point Studio i Sundsvall så ingår även fri tillgång till studions gym, lilla dans-salen samt stretch-salen när man bokar en kurs. Detta gör att ni har stor möjlighet till extra-träning så fort studion är öppen <3 All träning sker på eget ansvar.


Vad säger våra elever?

Studion var ett ställe där jag omedelbart kände mig välkommen och inkluderad när jag flyttade till en ny stad där jag inte kände någon. Den har varit som ett andra hem sen dess.
Per Jenelius
Elev
Började med poleträning för att jag ledsnade på vanligt gymträning som hade blivit för enformigt. Fick nu en roligare och kreativare träningsform och bonus med härlig stämning i klasserna med glädje och pepp. Att få utvecklas och se resultat på vad jag klarar av blev en sporre som inte fanns från annan träning.
Sandra Liljeborg
Elev, florist
Jag som hatar träning och har spenderat flera tusen kronor genom åren på träningskort som aldrig riktigt utnyttjades! ... Det här är enda träningsstället som jag kommer tillbaka till år efter år. Här behöver jag inte känna press över att vara smidigast, starkast eller vigast. Så kul med varierande kurser där man till och med får vara med och påverka tider och önskemål om kurser!
Dorion Chang Karlsson
Elev, egenföretagare

Kontakta oss

ADRESS

Bergsgatan 19 
852 36 Sundsvall

Ni når oss även på

Info@polepointstudio.se

Facebook samt Instagram

Våra öppettider

Varierar. Se Schema för mer info.