POLE FOR LIFEDom flesta som känner mig vet att jag är en tjej som tycker om att ha mycket att göra och ständigt söker nya utmaningar. Min senaste utmaning som tar upp en hel del utav min tid just nu är en välgörenhetsshow som jag håller på och planerar där pengarna som kommer in under kvällen kommer att gå oavkortat till Hjärtebarnsföreningen och Cancerfonden.

Hur ska det gå till då kanske ni undrar, jo genom att jag och några utav mina fantastiska elever kommer att visa upp både Pole Dance, Chair Dance och Burlesque-uppträdanden under en kväll i slutet utav December där entre-avgiften kommer gå till just dessa ändamål.

Vi kommer förutom detta även att aktionera ut en Pole Dance inspirerad tavla ifrån Crazy Hores Tattoo, och en monsternalle ifrån Stefan Thunström – båda lokala artister ifrån Sundsvall.

Som gäst så kommer man förutom fantastiska shower även att bjudas på bubbel och möjligheten att fotas när man testar på lite Pole Dance på vårat podie som vi kommer att ta med till eventet.

Just nu är vi i planeringen att söka en passande lokal då våran är för liten för att ta in alla de besökare som vi hoppas ska dyka upp för att ge deras hjälp till Hjärtebarnsföreningen & Cancerfonden. Mer om allt detta när vi har en lokal…

Tills dess – Sprid gärna ordet om “POLE FOR LIFE”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>