Mitt svar på: ”Vad är din vision för ditt företag?”

Min vision är djupare än att ”bara” driva ett framgångsrikt företag. Min vision går ut på att stärka människor inifrån, inte bara styrkemässigt – utan också psykiskt.” 

Gemenskap, trygghet, självförverkligande, acceptans, mod, ”ett andra hem”, glädje, kreativitet, styrka,  utmaning, hälsa, etc etc är några utav de fantastiska ord som jag fått höra när andra beskrivit studion, & vad den betyder för dem.

Fantastiska ord som värmer mig något helt galet mycket, & som tydligt visar att mitt & mina instruktörers driv ger resultat.

Så, när jag tidigare idag fick frågan: ”Vad är din vision för ditt företag? Är det bara att det ska vara framgångsrikt, eller finns det något mer?” … Ja då blev svaret det ni läste längst upp i detta inlägg.

Givevis så är min förhoppning att studion ska bli framgångsrik & kunna finnas kvar till den dag jag går i pension & lägger Pole-kläderna på hyllan, men framgång är inte enbart mätt i pengar. För mig är det bara ett medel som håller det stora målet på fötter, & det är att stärka alla som kommer till oss. Inifrån & ut.

Ett ”andra hem” där alla ska kunna vara sig själva & känna sig accepterade för dem de är. Ett ställe där vi knyter nya bekantskaper, och nya vänner. Ett ställe där eleverna alltid vet att dom blir sedda, & där ingen är mer värd än någon annan – oavsett ålder, nivå, kön, storlek, utbildning… you name it! En trygg gemenskap där vi bygger styrka, & testar vårat mod, för att nå nya mål & sätta upp nya spännande utmaningar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>