Mat ska vara gott!

Bara ordet ”diet” får iaf mig att tänka på torra torskbitar med broccoli och en nypa ris, utan såser eller kryddningar som förhöjer smakupplevelsen. Tråkigt, enformigt och inte alls speciellt roligt. Med det i åtanke så är det inte så konstigt att många drar sig för att göra en förändring på vågen. Oavsett hur många trivselkilon som lagts på genom åren. 

Men, man kan också ha det omvända problemet med vågen. För vissa är det nämligen väldigt svårt att gå upp i vikt, och hitta den där kosten som ger kroppen den energi den behöver för att må bra & bygga muskler. Detta är jag själv ett utmärkt exempel på då jag i mina yngre år tänkte ”Om jag gör, & äter, allt det som dom som vill gå ner i vikt inte bör – då kommer jag äntligen öka på vågen!” En idé som endast gjorde mig tröttare, gav mig sämre hy och en lite udda syn på mat. 

Jag öppnar nu upp 3 platser för hjälp med ett kostschema. 

I ert individanpassade kostschema så hjälper jag er med att få en sundare syn på mat. Fokuset kommer att ligga på att nå era mål med viktuppgång eller viktnedgång, men på ett så gott, smidigt och enkelt sätt som möjligt. Har du något du absolut inte vill klara dig utan? Ingen fara, en kostförändring ska inte handla om förbud – jag kommer istället att räkna in det åt er! 

I ert kostschema så får ni ett flertal olika förslag på frukost, lunch, middag och mellanmål som är uträknade för att nå era mål. Med utvärdering måndag och fredag för att stämma av hur allt går. Hur känns energin? Var maten god? Gick det bra att ta med? Hur känns magen? Vad säger vågen? Och därefter anpassar vi det vid behov.


Intresserad? Maila mig & berätta mer om era mål <3
Janina@polepointstudio.se