Lita på att du kan!

Våga lita på att du kan ❤️

Vi instruktörer möter många gånger elever som tvivlar på sin egen förmåga. Det kan handla om allt ifrån om dom kommer att klara av ett visst trick, till om de är starka, viga eller dansanta nog. Vårt svar blir alltid detsamma: Testa!

Testar man inte så kommer man aldrig få reda på om man var stark nog, vig nog, dansant nog eller om man kunde sätta det där tricket man så gärna skulle vilja – men är lite rädd för att testa av rädsla att misslyckas med.

99% av gångerna sitter det i att våga lita på att man kan, hellre än se de eventuella begränsningar som kan finnas. Helt enkelt för att vi kommer så mycket närmare vårt mål om vi vågar testa och tro att vi kan klara av det, än om vi backar undan och ser oss besegrade redan innan vi ens försökt.

& var inte rädd – vi finns där för er och visar er det ni behöver veta, håller er uppe när det krävs, & hjälper er ner om det skulle bli lite tokigt på vägen mot målet ibland.

Undertecknad hade aldrig tagit en danslektion i hela sitt liv när hon startade, & hade gett upp hoppet om att hitta någon träningsform som hon kunde trivas med i längden… Men här är jag idag, för att jag vågade testa, & vågade tro att jag skulle kunna lära mig efter vägen…

Stor kram till er som vågat ta steget, & till er som funderar på det – vad det än gäller! 🌷

Med vänlig hälsning,
Janina Näslund
Ägare & instruktör
Pole Point Studio

Foto: Håkan Sjödin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>