POLE FITNESS

POLE DANCE

För er som aldrig testat på Pole Dance tidigare så erbjuder vi vår kurs "Pole Dance 1". En kurs på 8 veckor där vi lär er grunderna i Pole Fitness med klättringar, Snurrar, Pole sits och mycket mer på statiska stänger medans vi jobbar på styrka, smidighet och koordination. Efter avslutad Pole Dance 1 kan man sedan avancera till högre nivåer. PRIS: 1.850:-, LÄNGD: 8-veckor, 90 min per tillfälle.

SPINNY POLE

För er som avklarat nivå 2 (hellst 3) i statisk Pole så finns det möjlighet att utöka svårighetsnivån med stänger som rör sig under våra Spinny Pole-pass. En rolig kurs med fart där man börjar med Spinny Pole 1 och sedan kan avancera till högre nivåer. PRIS: 1.850:- LÄNGD: 8-veckor, 90 min per tillfälle.

DOUBLE POLE

En kurs där vi lär känna varandra ordentligt! Under denna kurs är vi nämligen inte bara en, utan två, på stängerna. Här lyfter vi upp varandra, sitter på varandra, snurrar med varandra och skapar fina trick tillsammans. Helt enkelt en kurs där vi lär känna varandra ordentligt samtidigt som vi har riktigt roligt tillsammans. KRAV: Avklarad nivå 3 eller högre, PRIS: 1.850:- LÄNGD: 8-veckor, 90 min per tillfälle.

DANS

TWERK

"Twerk it out" är vår Nybörjarkurs i Twerk där vår instruktör Josefin lär er grunderna i Twerk. Här hittar ni teknikerna som krävs för att få till det rätta skaket, men även attityden och att våga ta plats på golvet. För den som tar koreografi bra och söker ytterligare utmaningar så erbjuder vi också vår fortsättningskurs "Sensual Twerk". PRIS: 1.850:- LÄNGD: 8-veckor, 90 min per tillfälle.

CHAIR DANCE

En kurs för er som älskar dans, koreografi och trick både på, bredvid, och ibland under, stolar! Koreografierna varieras termin till termin så läs mer om vilken låt och stil just denna termin har på vår Bokamera-sida. Inga tidigare erfarenheter av dans krävs. Vanliga teman är tex Burlesque och Pin Up. PRIS: 1.850:- LÄNGD: 8-veckor, 90 min per tillfälle.

HIGH HEEL POLE

En koreograferad kurs med lite extra attityd som utförs i Klackar. Något som utmanar både balans och koordination, men som också är väldigt roligt då vi jobbar extra hårt på attityd och att våga ta plats. Koreografin ändras termin till termin, så läs mer på Bokamera-sida om vilken låt och stil vi valt just denna omgång. KRAV: Avklarad nivå 3 eller högre. PRIS: 1.850:- LÄNGD: 8-veckor 90 min per tillfälle.

FITNESS

STRENGHT TO STRETCH

En 8-veckors kurs som kombinerar 45 minuters träning i gymmet, följt av 45 minuters Stretch. Helt enkelt den perfekta kursen för er som både vill jobba på styrka och flexibilitet! Inga tidigare erfarenheter utav varken gym eller stretch behövs då alla övningar utförs efter elevens förutsättningar där varje övning demonstreras noga. PRIS: 1.850:- LÄNGD; 8-veckor, 90 min per tillfälle.

Compass pose 2

STRETCH FOR POLE

Oavsett om du är en Pole Dansare eller ej så är det alltid bra att ha en rörlig kropp! Därför passar denna kurs både för er som är elever sedan tidigare eller ej. Här jobbar vi på rörligheten i både ben, höfter, rygg och axlar för att minska stelhet och öka flexibiliteten. Något alla mår bra utav och kan gynnas av! PRIS: 1.100:- LÄNGD: 8-veckor, 60 min per tillfälle.

POLE STRENGTH

En 8-veckors kurs på 60 min per tillfälle där vi bygger styrka till Pole:n med hjälp utav stängerna, kroppsvikt, viktskivor och hantlar. Inga tidigare erfarenheter krävs för detta svettiga, intensiva, men också roliga och endorfinfyllda pass som bygger styrka i både ben, mage, axlar och armar! PRIS: 1.100:- LÄNGD: 8-veckor, 60 min per tillfälle.

ABS & ASS

En 8-veckors kurs med fokus på ben, rumpa & mage där vi använder gummiband, kettlebells och vår egen kroppsvikt för att bygga en stabilare core, rundare rumpa, och starkare lår. Inga tidigare erfarenheter krävs, endast en vilja att jobba på hårt & sedan invänta den efterföljande träningsvärken. PRIS: 1.100:- LÄNGD: 8-veckor, 60 min per pass.

ÖVRIGT KUL

KIDS POLE

För barn mellan 9-12 år så erbjuder vi en kurs kallad KIDS POLE. Kids Pole är på 60 min i veckan med fokus på pepp och att hitta kroppskontroll för att kunna lära sig fina trick och snurrar på stängerna. Medföljande vuxen tränar gratis i vårt gym under tiden, eller tar en lugn stund i vår Stretch-sal om man önskar. PRIS: 1.000:- LÄNGD: 8-veckor, 60 min per tillfälle.

ACRO

En 4-veckors kurs där vi utför fina trick på golvet med en vän. Här tränar vi balans, kroppskontroll och teamwork när vi skapar trick tillsammans. Många har nog testat på att "flyga flygplan" på någons fötter som liten, Acro är just det - men också så mycket mer! PRIS: 925:- LÄNGD: 4 veckor, 90 min per tillfälle.

CHAIR DANCE

“Supermysig kurs med 100% garanti för egoboost! Jag går alltid därifrån med en skön känsla i både kropp och sinne. Känslan när man efter många försök väl sätter ett trick är obeskrivlig! TACK! <3”

Anna Ullberg

Frisör

Vanliga frågor

Most frequent questions and answers

För att boka in dig på Pole Dance 1 som är vår Nybörjargrupp i Pole Dance så krävs det inga förkunskaper. Endast en vilja att ha roligt och utmana kroppen att lära sig nya roliga trick och kombinationer. 

Vi har lagt in en åldersgräns på 18 år, eller från 16 år med målsmans godkännande. Under våra Barn- & ungdoms-grupper har vi en åldersgräns mellan 7-15. (I vissa fall 10-15). Läs mer under kurs-beskrivingen på BokaMera-sidan för att se vad just denna termins åldersgräns är. 

Givetvis! Vi har tjejer och killar i alla storlekar och åldrar & älskar variationen det medföljer! Ni kommer alla att utföra trick utifrån er egen nivå, och upptäcka att vi alla har både styrkor och svagheter – oavsett storlek. Tillsammans kämpar vi oss till nya mål med beslutsamhet & pepp!

Vi rekommenderar inte Pole Dance till dem som har problem med händer eller handleder. Detta eftersom Pole är en träningsform där vi använder våra händer och belastar våra handleder en hel del. Något vi givetvis även tränar upp styrkan i under tiden i studion, men som kan bli lite väl påfrestande med tidigare problematik. 

Självklart! Hos oss är alla välkomna – av alla kön, åldrar, storlekar och längder. Detta gäller både våra Pole-kurser, och våra Stretch- &/eller styrke-kurser. Vi ser gärna fler killar/män hos oss!