KurserVi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

Bokar man två kurser under samma termin så ges man 25% rabatt på ena kursen, och bokar man 3 kurser under samma termin så ges man hela 50% rabatt på ena kursen. Rabatten gäller på kurser bokade under samma 2 månaders-period. 

Vi erbjuder:

POLE DANCE

För er som aldrig dansat Pole Dance tidigare så erbjuder vi er kursen "POLE DANCE 1". Det är vår nybörjarkurs som man efter att ha klarat av kan avancera till nya nivåer efter. (2,3,4 etc)

Varje nivå mixar trick på stängerna med danssteg på golvet för att skapa en vacker dans som stärker oss både fysiskt och psykiskt. Oavsett om ni har dansat något annat tidigare, eller är helt ny, så kan vi hjälpa er att bli en bättre dansare & hitta muskler man inte trodde att man hade!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2, eller högre, i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska det.

Ps. Har ni lätt för att bli yr och snurrig så rekommenderar vi er att testa Spinny på Open Pole eller liknande innan ni bokar in er på en hel kurs. ds

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

STRENGHT TO STRETCH

Det här är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet, följt av en ordentligt efterföljande stretch. Vi börjar klasserna med 45 min träning i gymmet med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar - och går därefter vidare till stora dans-salen där vi lägger lite extra fokus på ben, höfter och rygg.
Då varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål så är ingen termin den andra lik, men fokuset är alltid detsamma: Att bli både starkare och rörligare, oavsett om man är en Pole Dansare eller ej!
Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

ABS & ASS

Vill du bygga starkare ben, fastare rumpa och en starkare mage? Då är det här den ultimata kursen för dig!

Under denna timme så ser vi till att ta ut oss ordentligt i både ben, mage och rumpa med hjälp utav vår egen kroppsvikt samt gummiband.
En kurs med svettgaranti som av många beskrivs som tuffare än dom trott!

Längd: 2 månader, 60 min per pass. Pris: 999:-

CHAIR DANCE

Tycker du om att dansa och röra på dig? Gillar du att träna i grupp, ta koreografi och utmana dig sjäv med nya saker? Då kan Chair Dance vara den perfekta kursen för dig! Under våra Chair Dance-pass så dansar vi på, runt och med stolar till en förutbestämd låt som ändras termin till termin. Vilket tema just denna termin får? Ja det går att läsa under "Kurser"

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

TWERK IT OUT

Tycker du om att skaka på rumpan och dansa med attityd? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här lär vi er nämligen tekniker för att både skaka på rumpan med kontroll, men även att våga ta plats och synas på dansgolvet. Så, utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din comfortzone med oss!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

 HIGH HEEL POLE

För den som söker en mer sensuell stil så erbjuder vi nu även vår Koreograferade Pole Dance-kurs “High heel Pole”. Detta är en utvecklingskurs där vi får utmana både balans, koordination och förmåga att ta koreografi iförd höga klackar.

Krav inför Termin 1 -22 avklarad nivå 4 i statisk Pole eller högre. Låten blir: “Threats” av Swt Valli Hi. Instruktör: Janina

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

KOSTRÅDGIVNING

Önskar du hjälp med kosten för att äta bättre, få mer inspiration till hälsosammare val, eller gå upp eller ner i vikt? Då hjälper jag dig gärna med ett individuellt anpassat kostschema. Läs mer om dess upplägg under “Kostschema” längst upp på hemsidan.

Pris från 550:-/mån.

 ___________________________________________________________________________________________________________

OBS, Vår bokning har flyttat till:

https://polepointstudio.bokamera.se/