KurserVi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

Bokar man två kurser under samma termin så ges man 25% rabatt på ena kursen, och bokar man 3 kurser under samma termin så ges man hela 50% rabatt på ena kursen. Rabatten gäller på kurser bokade under samma 2 månaders-period. 

Vi erbjuder:

POLE DANCE

För er som aldrig dansat Pole Dance tidigare så erbjuder vi er kursen "POLE DANCE 1". Det är vår nybörjarkurs som man efter att ha klarat av kan avancera till nya nivåer efter.

Varje nivå mixar trick på stängerna med danssteg på golvet för att skapa en vacker dans som stärker oss både fysiskt och psykiskt. Oavsett om ni har dansat något annat tidigare, eller är helt ny, så kan vi hjälpa er att bli en bättre dansare & hitta muskler man inte trodde att man hade!

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2, eller högre, i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska det.

Ps. Har ni lätt för att bli yr och snurrig så rekommenderar vi er att testa Spinny på Open Pole eller liknande innan ni bokar in er.

STRENGHT TO STRETCH

Det här är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet, följt av en ordentligt efterföljande stretch. Vi börjar klasserna med 45 min träning i gymmet med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar - och går därefter vidare till stretch-salen där vi lägger lite extra fokus på ben, höfter och rygg.

Då varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål så är ingen termin den andra lik, men fokuset är alltid detsamma: Att bli både starkare och rörligare, oavsett om man är en Pole Dansare eller ej!

ABS & ASS

Vill du bygga starkare ben, fastare rumpa och en starkare mage? Då är det här den ultimata kursen för dig!

Under dessa 45 min´s pass så ser vi till att ta ut oss ordentligt i både ben, mage och rumpa med hjälp utav vår egen kroppsvikt samt gummiband.
En kurs med svettgaranti!

CHAIR DANCE

Tycker du om att dansa och röra på dig? Gillar du att träna i grupp, ta koreografi och utmana dig sjäv med nya saker? Då kan Chair Dance vara den perfekta kursen för dig! Under våra Chair Dance-pass så dansar vi på, runt och med stolar till en förutbestämd låt som ändras termin till termin. Vilket tema just denna termin får? Ja det går att läsa under "Kurser"

TWERK IT OUT

Tycker du om att skaka på rumpan och dansa med attityd? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här lär vi er nämligen tekniker för att både skaka på rumpan med kontroll, men även att våga ta plats och synas på dansgolvet. Så, utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din comfortzone med oss!

DC58A38C-EED7-4129-B34D-DE4FC55C68AA

Presentkort

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (6 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Boka Kostrådgivning (1 mån)

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (5 bokade)
Söker du inspiration och hjälp för att äta bättre? Skulle du vilja gå upp, eller ner, i vikt? Vill du ha tips på frukost, lunch, middag & mellis som passar med dina mål? Samtidigt som dom är goda, enkla och bra för dig? Då är det ett kostschema du behöver! & inte vilket kostschema som hellst heller, utan ett som anpassas efter DIG. Pris från 500:-/st.

   
Trixter Pole 3<, mån 18:15-19:45

datum : 2021-07-12 18:15:00
Deltagare : 8 (5 bokade)
En trick-kurs för er som avklarat nivå 3 i statisk pole, eller högre. Här mixas ett flertal olika trick som inte finns med i våra ordinarie rutiner, med trick ni redan kan i nya kombinationer, eller trick ni kommer lära er längre fram. Helt enkelt den perfekta kursen för dig som söker nya utmaningar då det kommer finnas många kombinationer att jobba med, och olika trick-fokus vecka för vecka. Pris: 825:- / Längd: 1 månad. 1,5h per pass. / Instruktör: Janina

   
High Heel / Exotic, Tis 20:00-21:30

datum : 2021-07-13 20:00:00
Deltagare : 8 (5 bokade)
Allt blir lite snyggare med klackar! Så, ta med dina favorit-heels att dansa i & ett par knäskydd så ses vi i studion för en lite mer utmanande danskurs där tankarna går lite mer åt Russian Exotic-hållet. En lite tuffare stil med mycket attityd & mycket floorwork. Denna kurs passar dig som klarat av nivå 3 eller högre i Pole då vi även kommer ha inslag av stång & där en stabil Chopper är ett måste. Pris: 825:- / Längd: 1 månad, 1,5h per pass. / Instruktör: Janina

   
Pole Dance 1, ons 16:30-18:00

datum : 2021-07-14 16:30:00
Deltagare : 8 (7 bokade)
Vill du testa på Pole Dance & se om det är något för dig? Då är vår 4-veckors intensivkurs under sommaren det perfekta valet att börja med! Under dessa 4 veckor går vi nämligen igenom grunderna i Pole med trick som klättring, pole sit’s, diverse fina snurrar & det där som binder ihop allt till en dans. Pris: 825:- / Längd: 1 månad, 1,5h per pass. / Instruktör: Ann-Sofie (Fia)

   
Prova på: Barn-klass 25/7-21

datum : 2021-07-25 15:00:00
Deltagare : 8 (7 bokade)
Att låta barn prova på olika sporter för att hitta just det dom brinner för är ett utav många sätt att få ett aktivt barn som hittar rörelseglädjen tidigt. Att umgås med nya barn och träna på både det fysiska och sociala under roliga former ger glada barn med nya erfarenheter i bagaget. Med det i åtanke har vi nu lagt till ett Prova på-pass i Pole Fitness söndag den 25/7-21 för barn mellan 7 till 10 år. Här blandas snurrar på stången med klättring och Pole sits för att lära sig nya rörelser och få en större förståelse för de olika grepp & muskler som används under träningen. Något som kan ge både glädje och ökat självförtroende.

   
Prova på: Ungdom 25/7-21

datum : 2021-07-25 16:30:00
Deltagare : 8 (2 bokade)
Är du, eller din ungdom där hemma, mellan 11-15 år och nyfiken på Pole Fitness? Då kan vi tipsa om vår Prova på-klass söndag den 25/7-21 mellan 16:30-17:30.Här går vi igenom lite snurrar, klättring och Pole Sits för att se lite vad Pole fitness handlar om. Samtidigt som vi tränar på vår kroppskontroll, träffar nya människor och får en ny rolig erfarenhet!

   
Stretch (for Pole), Tis 18:45-19:45

datum : 2021-07-13 18:45:00
Deltagare : 8 (8 bokade)
Tillhör du dom som brukar säga “Jag skulle verkligen(!) behöva stretcha mer…”, eller känner du att du förvisso stretchar en del men inte riktigt får dom resultat du önskar eller har lite brist på fantasi när det kommer till nya stretch-övningar? Då är det här kursen för dig! Under 4-veckor kommer nämligen jag att försöka ge er nya sätt att bli vigare på, och få en ökad förståelse för vad som ska sträckas på och inte för att uppnå de långsiktiga mål ni satt (eller sätter,) upp för er själva. Pris: 550:- / Längd: 4 veckor, 1 timme per pass. / Instruktör: Janina

   
Pole Dance 2, Tor 18:15-19:45

datum : 2021-07-15 18:15:00
Deltagare : 8 (4 bokade)
Efter avklarad nivå 1 (vår nybörjarkurs i Pole Dance) så är det nu dags för nya roliga utmaningar under Pole Dance 2. Lite tyngre, lite mer utmaning – men också väldigt roligt! Under sommarterminen kör vi dessutom en intensiv 2:a där både trick från vecka 1 samt 2 gås igenom under samma vecka, vecka 3 & 4 under vecka 2 etc. Pris: 825:- / Längd: 1 månad, 1,5h per pass / Instruktör: Janina