KurserVi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

Bokar man två kurser under samma termin så ges man 25% rabatt på ena kursen, och bokar man 3 kurser under samma termin så ges man hela 50% rabatt på ena kursen. Rabatten gäller på kurser bokade under samma 2 månaders-period. 

Vi erbjuder:

POLE DANCE

För er som aldrig dansat Pole Dance tidigare så erbjuder vi er kursen "POLE DANCE 1". Det är vår nybörjarkurs som man efter att ha klarat av kan avancera till nya nivåer efter.

Varje nivå mixar trick på stängerna med danssteg på golvet för att skapa en vacker dans som stärker oss både fysiskt och psykiskt. Oavsett om ni har dansat något annat tidigare, eller är helt ny, så kan vi hjälpa er att bli en bättre dansare & hitta muskler man inte trodde att man hade!

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2, eller högre, i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska det.

Ps. Har ni lätt för att bli yr och snurrig så rekommenderar vi er att testa Spinny på Open Pole eller liknande innan ni bokar in er.

STRENGHT TO STRETCH

Det här är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet, följt av en ordentligt efterföljande stretch. Vi börjar klasserna med 45 min träning i gymmet med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar - och går därefter vidare till stretch-salen där vi lägger lite extra fokus på ben, höfter och rygg.

Då varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål så är ingen termin den andra lik, men fokuset är alltid detsamma: Att bli både starkare och rörligare, oavsett om man är en Pole Dansare eller ej!

ABS & ASS

Vill du bygga starkare ben, fastare rumpa och en starkare mage? Då är det här den ultimata kursen för dig!

Under dessa 45 min´s pass så ser vi till att ta ut oss ordentligt i både ben, mage och rumpa med hjälp utav vår egen kroppsvikt samt gummiband.
En kurs med svettgaranti!

CHAIR DANCE

Tycker du om att dansa och röra på dig? Gillar du att träna i grupp, ta koreografi och utmana dig sjäv med nya saker? Då kan Chair Dance vara den perfekta kursen för dig! Under våra Chair Dance-pass så dansar vi på, runt och med stolar till en förutbestämd låt som ändras termin till termin. Vilket tema just denna termin får? Ja det går att läsa under "Kurser"

TWERK IT OUT

Tycker du om att skaka på rumpan och dansa med attityd? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här lär vi er nämligen tekniker för att både skaka på rumpan med kontroll, men även att våga ta plats och synas på dansgolvet. Så, utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din comfortzone med oss!

DC58A38C-EED7-4129-B34D-DE4FC55C68AA

Presentkort

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (6 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Kostrådgivning boka/få mer info

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (5 bokade)
Vill ni boka ett kostschema, eller ha mer info om hur just ditt unika kostschema skulle kunna se ut? Läs mer under “Kostschema” eller klicka på fliken “BOKA” och välj alternativet i rull-listen så kontaktar jag er! Pris från 500:-/st.

   
Hemmaträning – 3 månader

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 20 (12 bokade)
Vill du vara med i en Privat Facebook-grupp där du kan få inspiration & pepp för din hemmaträning? Vill du få 2 hemmaträningsupplägg i veckan? Vill du få tips på goda och nyttiga recept då och då med innehållsförteckning, bilder och “How to”´s? Eller tips på sätt att hitta motivation? Då är det här upplägget för dig! Kostnad: 129:-/mån, men tecknar du 3 månader direkt så betalar du endast 89:-/mån de första 3 månaderna. (& väljer sedan om du vill förnya avtalet.)

   
Workshop: Modern Jazz, lör 23/1-21

datum : 2021-01-23 10:30:00
Deltagare : 8 (5 bokade)
Låter 1,5 timme med modern Jazz som rena drömmen? Då är det här workshopen för dig! Tidigare elev eller helt ny spelar ingen roll så länge du tycker om att dansa och lära dig koreografi. Instruktör: Rebecka Jensen.

   
Workshop: Chair Dance, 31/1-21

datum : 2021-01-31 20:00:00
Deltagare : 8 (8 bokade)
Tycker du om att dansa, & kanske rent av testa något nytt? Då kan en 90 min’s Chair Dance-Workshop vara något för dig! Musik, gemenskap, trick på stolar och en rolig rutin. Vad kan vara bättre att avsluta årets första månad med? Pris: 250:-/per person. Begränsat antal platser!

   
Workshop: Ungdoms-Pole 6/2-21

datum : 2021-02-06 10:30:00
Deltagare : 8 (0 bokade)
Är du mellan 13-16 år & nyfiken på att testa på Pole Dance? Då erbjuder vi nu en Ungdoms-Prova på lördag den 6/2-21 mellan 10:30-11:30! Pris: 200:-/per person. Under workshopen kommer ni att få testa på både snurrar, klättring, Pole sits och lite fina övergångar för att få en liten inblick i vad Pole Dance är hos oss. Varmt välkomna med er bokning. Maxantal 8 elever.