Kurser


 

RABATTER

Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer. 
Bokar man två kurser under samma termin så ges man 25% rabatt på ena kursen, och bokar man 3 kurser under samma termin så ges man hela 35% rabatt på ena kursen. Rabatten gäller på kurser bokade under samma 2 månaders-period. 4-veckors kurser ingår ej.

 

Vi erbjuder:

POLE DANCE

För er som aldrig dansat Pole Dance tidigare så erbjuder vi er kursen "POLE DANCE 1". Det är vår nybörjarkurs som man efter att ha klarat av kan avancera till nya nivåer efter. (2,3,4 etc)

Varje nivå mixar trick på stängerna med danssteg på golvet för att skapa en vacker dans som stärker oss både fysiskt och psykiskt. Oavsett om ni har dansat något annat tidigare, eller är helt ny, så kan vi hjälpa er att bli en bättre dansare & hitta muskler man inte trodde att man hade!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.850:- Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2, eller högre, i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska det.

Ps. Har ni lätt för att bli yr och snurrig så rekommenderar vi er att testa Spinny på Open Pole eller liknande innan ni bokar in er på en hel kurs. ds

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.850:-
Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

STRENGHT TO STRETCH

Det här är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet, följt av en ordentligt efterföljande stretch. Vi börjar klasserna med 45 min träning i gymmet med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar - och går därefter vidare till stora dans-salen där vi lägger lite extra fokus på ben, höfter och rygg.
Då varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål så är ingen termin den andra lik, men fokuset är alltid detsamma: Att bli både starkare och rörligare, oavsett om man är en Pole Dansare eller ej!
Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.850:-
Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

ABS & ASS

Vill du bygga starkare ben, fastare rumpa och en starkare mage? Då är det här den ultimata kursen för dig!

Under denna timme så ser vi till att ta ut oss ordentligt i både ben, mage och rumpa med hjälp utav vår egen kroppsvikt samt gummiband.
En kurs med svettgaranti som av många beskrivs som tuffare än dom trott!

Längd: 2 månader, 60 min per pass. Pris: 1.100:-
Längd: 4 veckor, 60 min per pass. Pris: 550:-

CHAIR DANCE

Tycker du om att dansa och röra på dig? Gillar du att träna i grupp, ta koreografi och utmana dig sjäv med nya saker? Då kan Chair Dance vara den perfekta kursen för dig! Under våra Chair Dance-pass så dansar vi på, runt och med stolar till en förutbestämd låt som ändras termin till termin. Vilket tema just denna termin får går att läsa på BokaMera-sidan under informationen för kursen. (https://polepointstudio.bokamera.se)

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.850:-
Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

TWERK IT OUT

Tycker du om att skaka på rumpan och dansa med attityd? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här lär vi er nämligen tekniker för att både skaka på rumpan med kontroll, men även att våga ta plats och synas på dansgolvet. Så, utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din comfortzone med oss!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.850:-
Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

STRETCH FOR POLE

Stretch for Pole är en kurs som fokuserar på att lära ut olika stretch-tekniker för att öka sin flexibilitet i främst ben, höfter och rygg. Inga tidigare erfarenheter krävs - endast en vilja att bli rörligare & vigare under dessa 8 veckor ihop. Pole dansare eller ej spelar ingen roll - alla är välkomna till oss! Så gör din kropp en tjänst & jobba bort den där stela nacken som värker, benen som känns stumma, och ryggen som känns betydligt äldre än den är. Längd: 2 månader, 60 min per pass. Pris: 1.100:-

UTOMHUSFYS i Fagerdalsparken

 

Kom & träna flås & styrka med oss, samtidigt som ni kan vara utomhus & njuta av solen & jobba på brännan. Vi står för övningar, pepp & diverse tillbehör som kan behövas i form av gummiband, kettlebells och hantalr tex. Och ni tar med en välfylld vattenflaska & något att ligga på. Sen jobbar vi upp både flåset i trapporna, samt magen, benen och rumpan med diverse härliga övningar som tar ordentligt!  

Längd: 4 veckor, 60 min per pass. Pris: 500:-

HIGH HEEL POLE

High heel Pole är en koreograferad Pole Dance kurs som utförs i höga klackar. Oftast bör man ha klarat av nivå 4 eller högre i statisk Pole, men detta kan variera termin till termin. Läs därför gärna mer på Bokamera-sidan för att se terminens krav. Gemensamt för alla rutiner är att dom ofta innehåller lite mer dans & floorwork än de vanliga Pole-nivåerna, mixat med en hel del attityd. Klackarna bör sitta bra på foten & inte färga av sig på golvet. Typiska "Pleaser/Hella-heels" är vanliga, men inte ett krav. Pris: 1.850:- Längd: 2 månader, 90 min per pass.
Längd: 4 veckor, 90 min per pass. Pris: 925:-

Vanliga frågor

Most frequent questions and answers

För att boka in dig på Pole Dance 1 som är vår Nybörjargrupp i Pole Dance så krävs det inga förkunskaper. Endast en vilja att ha roligt och utmana kroppen att lära sig nya roliga trick och kombinationer. 

Vi har lagt in en åldersgräns på 18 år, eller från 16 år med målsmans godkännande. Under våra Barn- & ungdoms-grupper har vi en åldersgräns mellan 7-15. (I vissa fall 10-15). Läs mer under kurs-beskrivingen på BokaMera-sidan för att se vad just denna termins åldersgräns är. 

Givetvis! Vi har tjejer och killar i alla storlekar och åldrar & älskar variationen det medföljer! Ni kommer alla att utföra trick utifrån er egen nivå, och upptäcka att vi alla har både styrkor och svagheter – oavsett storlek. Tillsammans kämpar vi oss till nya mål med beslutsamhet & pepp!

Vi rekommenderar inte Pole Dance till dem som har problem med händer eller handleder. Detta eftersom Pole är en träningsform där vi använder våra händer och belastar våra handleder en hel del. Något vi givetvis även tränar upp styrkan i under tiden i studion, men som kan bli lite väl påfrestande med tidigare problematik. 

Självklart! Hos oss är alla välkomna – av alla kön, åldrar, storlekar och längder. Detta gäller både våra Pole-kurser, och våra Stretch- &/eller styrke-kurser. Vi ser gärna fler killar/män hos oss!

CHAIR DANCE

“Supermysig kurs med 100% garanti för egoboost! Jag går alltid därifrån med en skön känsla i både kropp och sinne. Känslan när man efter många försök väl sätter ett trick är obeskrivlig! TACK! <3”

Anna Ullberg

Frisör