Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 

 


 

POLE DANCE

Under klasserna så lär vi oss trick både på & av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin i slutet av klassen.

Alla trick utförs utifrån elevens egen nivå, med en instruktör som hjälper, visar och stöttar er genom resan.

Som nybörjare så startar man med Pole Dance 1 som är vår nybörjarkurs, och därifrån kan man sedan avancera till högre nivåer.

Längd: 2 månader.
Tid: 90 min per tillfälle.
Pris: 1.650:-

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2 eller högre i statisk Pole så finns det möjlighet att utmana sig själv lite extra. Den här gången med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination än statisk pole, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna!

Längd: 2 månader.
Tid: 90 min per tillfälle.
Pris: 1.650:-

STRENGTH TO STRETCH

Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentligt efterföljande stretch för kroppens alla muskler.

Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar. Följt av 45 min stretch i gymmet med fokus på ben, höfter, rygg och axlar.

Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål vilket gör att ingen termin ser ut som den andra.

Pole Dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll – alla är välkomna, oavsett tidigare erfarenheter av gym & stretch!

Längd: 2 månader.
Tid: 90 min per tillfälle.
Pris: 1.650:-

STRETCH FOR POLE

Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner, eller gör axlarna ont efter en dag på skolan eller jobbet? I så fall rekommenderar vi vår kurs Stretch for Pole! Pole dansare eller ej spelar ingen roll – alla mår bra av en rörligare kropp!

Under 90 min går vi igenom kroppen med fokus på axlar, rygg, ben & höft med ett mål om att bli mjukare och smidigare i kroppen.

Oavsett om du är stel som en pinne, eller kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss.

Längd: 2 månader.
Tid: 60 eller 90 min.
Pris: 999:- alt. 1.650:-

ABS & ASS

Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 minuters pass.

Till vår hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar medans vi tränar upp en starkare bål och en fastare rumpa.

Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både ben, rumpa och mage infinner sig ganska fort…

Längd: 2 månader.
Tid: 45 min.
Pris: 825:-
Obs, Mängdrabatterna gäller ej på 45 min kurser.

TWERK IT OUT

Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Här lär ni er olika tekniker för att skaka på rumpan med kontroll, till en förbestämd dans-rutin som varieras från termin till termin.

Utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din Comfortzone medans ni hittar kroppskontrollen som krävs för att skaka på det som ska skakas, och hålla det som ska vara still stilla…

Längd: 2 månader.
Tid: 90 min.
Pris: 1.650:-

RABATTER:


Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, sjukskrivna och pensionärer.

MÄNGDRABATT: 

Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 30/45-mins kurserna.)

DELBETALNING:

Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)

Presentkort

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (6 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Kostrådgivning, boka/få mer info

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (2 bokade)
Vill ni boka ett kostschema, eller ha mer info om hur just ditt unika kostschema skulle kunna se ut? Läs mer under "Kostschema" eller klicka på fliken "BOKA" och välj alternativet i rull-listen så kontaktar jag er! Pris från 500:-/st.

   
Hemmaträning: Annoy Your Neighbor

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (1 bokade)
För er som söker ett träningsupplägg som kan utföras hemma så erbjuder vi nu träningsupplägget "Annoy your Neighbor" som fokuserar på Ben, Rumpa & flås. Så, ladda upp & kör! Efter beställning så kommer vi att skicka en video som både visar, och beskriver, de olika övningarna som ska utföras. Samt skicka med en PDF-fil med tips på antal repetitioner per övning & olika sätt som ni kan utmana er själva lite extra. Pris: 79:-

   
Hemmaträning - Chair Basics

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (0 bokade)
Är ni nyfikna på Chair Dance? Då kan den här lilla mini-kursen som kan utföras hemma vara något för er! Kursen går igenom 6 olika trick som brukar kunna finnas med i våra Chair Dance-kurser. Så, är du taggade på något nytt - beställ detta upplägg så ses vi förhoppningsvis online inom kort! Pris: 79:- Efter beställning så kommer vi att skicka en video som både visar, och beskriver, de olika övningarna som ska utföras.

   
Workshop, Express Facial, lör 18/7 10:00-15:00

datum : 2020-07-18 10:09:00
Deltagare : 13 (12 bokade)
Express your Dance - Facials workshop! Workshop med koreografi till Sexy back och fokus på att hitta dina uttryck i dansen. Vi dansar i 4h, med ett lunchbrake på 1 h. Vid bra väder käkar vi utomhus <3 Pris : 399 kr per person. (Inga rabatter gäller på workshops)

   
Trixter Pole, ons 18:15-19:45

datum : 2020-07-15 18:15:00
Deltagare : 10 (12 bokade)
En 4-veckors kurs för er som älskar trick, & lite mera trick! <3 Varje vecka får sitt eget tema med utmaningar, & kommer under Sommarterminen även avslutas med att vissa av tricken sätts ihop till en mini-koreografi för just det passet. Krav: avklarad nivå 3 eller högre, samt en önskan att testa på nytt! Pris: 825:-

   
Chair Dance, Tis 18:15-19:45

datum : 2020-07-14 18:15:00
Deltagare : 12 (10 bokade)
En 4-veckors kurs i Chair Dance med inte mindre än TVÅ dansrutiner under samma kursomgång, där två veckor kommer spenderas till varje rutin. Ena rutinen kommer koreograferas till låten ”Shallow” med Lady Gaga och Bradley Cooper, & vilken den andra låten blir... Ja det får ni se när det är dags! Det vi kan avslöja om den såhär långt är att det blir en lite snabbare låt än Shallow, & därmed en annan stil... Inga förkunskaper av varken Chair Dance eller tidigare dans krävs. Pris: 825:-

   
Utomhusfys, Sön 18:00-19:00

datum : 2020-07-19 18:00:00
Deltagare : 15 (7 bokade)
Den perfekta kursen för dig som vill träna på både flås & styrka under en och samma kurs, men också tänka på att kunna hålla den sociala distanseringen och vara utomhus. Trappträning mixas med gummibandsövningar för ännu mer kontakt i både ben & Rumpa, & diverse magövningar samt dips och armhävningar utförs för bra kontakt även i överkroppen. Allt utifrån deltagarens egen nivå. Pris: 450:- för en månads härliga pass!

   
Strength to stretch, Tis 20:00-21:30

datum : 2020-07-14 20:00:00
Deltagare : 10 (5 bokade)
Den perfekta kursen för dig som vill jobba på både styrka och flexibilitet under en och samma kurs! Vi börjar med 46 minuter i gymmet där vi jobbar igenom kroppen ordentligt, och avslutar sedan i stretch-salen med 45 min efterföljande stretch. Fokuset på passen, ja det väljer vi utifrån deltagarnas önskemål. Mycket fokus läggs dock ofta på rygg, ben och axlar under styrke-delen, & ben (split/spagat,) samt höfter och rygg under stretchen. Helt otränad, eller van styrketränande/flexibel spelar ingen roll. Pris: 850:- där fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal ingår när studion är öppen.

   
Trixter BASICS, mån 20:00-21:30

datum : 2020-07-13 20:00:00
Deltagare : 10 (7 bokade)
En trick-kurs för er som klarat av nivå 1, upp till & med nivå 3. En kurs för er som gillar trick där varje vecka kommer få sitt eget tema, & avslutas med en liten mini-rutin i slutet utav passet med trick ifrån den gångna lektionen. Ta med papper & penna för och skriva upp eventuellt nya favoriter, & se till & ha en väl-laddad telefon för alla fina bilder som troligtvis kommer skapas <3 Pris: 825:- / I priset ingår även fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal.