Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 

 


 

 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

   

 • WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till en lite snabbare låt.  Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-


 • ARMS & SHOULDERS 
  Vill du fokusera på överkroppsstyrka under 30 intensiva minuter? Då är det här kursen för dig! Axlar, armar, bröst, mage & rygg får sig en ordentlig genomkörare i denna intensivkurs med färdiga stationer som utförs på tid. Utmana dig själv och se hur många repetitioner du orkar vid kursens start, mot kursens slut! 
  Längd: 2 månader. Tid: 30min. Pris: 500:-

 


RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

 

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 30/45-mins kurserna.)

 

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)

 


 
Presentkort

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (6 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Kostrådgivning, boka/få mer info

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (2 bokade)
Vill ni boka ett kostschema, eller ha mer info om hur just ditt unika kostschema skulle kunna se ut? Läs mer under "Kostschema" eller klicka på fliken "BOKA" och välj alternativet i rull-listen så kontaktar jag er! Pris från 500:-/st.

   
Hemmaträning: Annoy Your Neighbor

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (1 bokade)
För er som söker ett träningsupplägg som kan utföras hemma så erbjuder vi nu träningsupplägget "Annoy your Neighbor" som fokuserar på Ben, Rumpa & flås. Så, ladda upp & kör! Efter beställning så kommer vi att skicka en video som både visar, och beskriver, de olika övningarna som ska utföras. Samt skicka med en PDF-fil med tips på antal repetitioner per övning & olika sätt som ni kan utmana er själva lite extra. Pris: 79:-

   
Hemmaträning - Chair Basics

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (0 bokade)
Är ni nyfikna på Chair Dance? Då kan den här lilla mini-kursen som kan utföras hemma vara något för er! Kursen går igenom 6 olika trick som brukar kunna finnas med i våra Chair Dance-kurser. Så, är du taggade på något nytt - beställ detta upplägg så ses vi förhoppningsvis online inom kort! Pris: 79:- Efter beställning så kommer vi att skicka en video som både visar, och beskriver, de olika övningarna som ska utföras.

   
High heel Coreo, Tor 20:00-21:30

datum : 2020-06-11 20:00:00
Deltagare : 12 (7 bokade)
En 4-veckors kurs med start torsdag den 11/6-20 mellan 20:00-21:30 där vi under kursens gång dansar i klackar till låten River med Bishop Briggs. För att göra det hela ännu lite roligare så lägger vi även till lite Spinny Pole som ska försöka ta oss så tjusigt som möjligt över golvet. Krav: avklarad nivå 3 i statisk pole som minst, eller enligt överenskommelse. Samt bra balans i klackar. Pris: 825:- / Längd: 4 veckor. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal samt friträningssal när studion är öppen.

   
Spinny Workshop, 31/5 16:00-18:00

datum : 2020-05-31 16:00:00
Deltagare : 12 (13 bokade)
En 2 timmar’s Spinny Workshop med fokus på klättring & två olika kombinationer beroende på nivå. Perfekt för er som vill hålla igång ”spinnandet” och ha kul! Pris: 200:-/per person. Instruktör: Ann-Sofie

   
Pole Dance 1, Tor 16:30-18:00

datum : 2020-06-11 16:30:00
Deltagare : 10 (6 bokade)
En 4-veckors intensivkurs i Pole Dance 1! Det perfekta valet för dig som vill testa på Pole Dance, eller för dig som redan gått en kurs men känner att det finns trick kvar att jobba på. Vi kör igång vecka 24, torsdag den 11:e juni & kör sedan i 4 veckor. I priset på 825:- ingår även fri tillgång till studions gym, stretch-sal samt friträningssal-sal när studion är öppen.