KurserVi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

Bokar man två kurser under samma termin så ges man 25% rabatt på ena kursen, och bokar man 3 kurser under samma termin så ges man hela 50% rabatt på ena kursen. Rabatten gäller på kurser bokade under samma 2 månaders-period. 

Vi erbjuder:

POLE DANCE

För er som aldrig dansat Pole Dance tidigare så erbjuder vi er kursen "POLE DANCE 1". Det är vår nybörjarkurs som man efter att ha klarat av kan avancera till nya nivåer efter.

Varje nivå mixar trick på stängerna med danssteg på golvet för att skapa en vacker dans som stärker oss både fysiskt och psykiskt. Oavsett om ni har dansat något annat tidigare, eller är helt ny, så kan vi hjälpa er att bli en bättre dansare & hitta muskler man inte trodde att man hade!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

SPINNY POLE

Efter att ha klarat av nivå 2, eller högre, i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra med stänger som snurrar. Detta kräver lite mer styrka och koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska det.

Ps. Har ni lätt för att bli yr och snurrig så rekommenderar vi er att testa Spinny på Open Pole eller liknande innan ni bokar in er.

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

STRENGHT TO STRETCH

Det här är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet, följt av en ordentligt efterföljande stretch. Vi börjar klasserna med 45 min träning i gymmet med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar - och går därefter vidare till stretch-salen där vi lägger lite extra fokus på ben, höfter och rygg.

Då varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål så är ingen termin den andra lik, men fokuset är alltid detsamma: Att bli både starkare och rörligare, oavsett om man är en Pole Dansare eller ej!
Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

ABS & ASS

Vill du bygga starkare ben, fastare rumpa och en starkare mage? Då är det här den ultimata kursen för dig!

Under dessa 45 min´s pass så ser vi till att ta ut oss ordentligt i både ben, mage och rumpa med hjälp utav vår egen kroppsvikt samt gummiband.
En kurs med svettgaranti!

Längd: 2 månader, 45 min per pass. Pris: 850:-

CHAIR DANCE

Tycker du om att dansa och röra på dig? Gillar du att träna i grupp, ta koreografi och utmana dig sjäv med nya saker? Då kan Chair Dance vara den perfekta kursen för dig! Under våra Chair Dance-pass så dansar vi på, runt och med stolar till en förutbestämd låt som ändras termin till termin. Vilket tema just denna termin får? Ja det går att läsa under "Kurser"

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

TWERK IT OUT

Tycker du om att skaka på rumpan och dansa med attityd? Då är det här den perfekta kursen för dig! Här lär vi er nämligen tekniker för att både skaka på rumpan med kontroll, men även att våga ta plats och synas på dansgolvet. Så, utmana dig själv, hitta attityden och gå utanför din comfortzone med oss!

Längd: 2 månader, 90 min per pass. Pris: 1.650:-

DC58A38C-EED7-4129-B34D-DE4FC55C68AA

Presentkort

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (6 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Boka Kostrådgivning (1 mån)

datum : 2021-12-31 00:00:00
Deltagare : 10 (5 bokade)
Söker du inspiration och hjälp för att äta bättre? Skulle du vilja gå upp, eller ner, i vikt? Vill du ha tips på frukost, lunch, middag & mellis som passar med dina mål? Samtidigt som dom är goda, enkla och bra för dig? Då är det ett kostschema du behöver! & inte vilket kostschema som hellst heller, utan ett som anpassas efter DIG. Pris från 500:-/st.

   
Strength to stretch, Tor 20:00-21:30

datum : 2021-10-14 20:00:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
Under Strength to stretch passar vi på att både bygga styrka, & öka vår flexibilitet under ett & samma pass. Detta genom att dela upp passet på 45 min styrketräning i gymmet, följt av 45 min stretch. Allt demonstrerat & lett utav Janina. Du behöver inga tidigare erfarenheter utav varken gym eller stretch för att gå denna kurs – endast en vilja att ta i ordentligt, & vilja testa nya saker. Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90 min per pass. / Instruktör: Janina. / I priset ingår fri tillgång till studions gym & stretch-sal när studion är öppen <3

   
Pole Dance 5/6 Coreo, Tor 18:15-19:45

datum : 2021-10-14 18:15:00
Deltagare : 10 (10 bokade)
Står du i valet & kvalet mellan om du ska boka in dig på Pole Dance 5:an, eller våga ta steget & avancera till Pole Dance 6? Känns det som att majoriteten utav tricken i 5:an sitter, men att vissa behöver bli lite säkrare på? Samtidigt som du är nyfiken på vilka trick som finns i Pole Dance 6? Då är det här kursen för dig! Här kommer vi nämligen att mixa trick ifrån Pole Dance 5 & 6 under en koreograferad rutin där vi även lägger mycket fokus på att få till tricken på rätt ställe i låten. Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90 min per pass. / Instruktör: Janina

   
Stiletto, S?n 20:00-21:30

datum : 2021-10-17 20:00:00
Deltagare : 12 (10 bokade)
Ni som är intresserad av sensuella höga klackar- se hit!! Denna gången så kör jag en ny rutin med mycket mjuka sensuella höfter, balanskrävande snurrar och sexiga hårkast. Du har en stor fördel om du kan plocka koreografi, dansa i höga smala klackar och VÅGAR gå utanför din comfortzone. Stilettos är för er som vill Just Dance a little bit higher and a lot more sensual! Camilla / Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90 min per pass. / Instruktör: Camilla

   
Sexy Twerk, s?n 18:15-19:45

datum : 2021-10-17 18:15:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
Sexy Twerk är en utveckling av Twerk it out och en kurs för dom som blivit godkända för avancemang utav Jossan då tempot är högre än på Twerk it out. Teknikerna, attityden & förmågan att fånga kameran bör därför redan finnas. Detta eftersom man bör kunna ta koreografi snabbt, dansa i små grupper & vara bekväm med det, & plocka kameran – vilket är de största grejerna med Sexy Twerk. Här värmer vi även upp med en koreograferad uppvärmning för extra utmaning. Låten denna termin blir: Buttons, Pussy Cat Dolls. Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90 min per pass / Instruktör: Josefin (Jossan)

   
Acro-Workshop, Sön 17/10-21 12:00-13:00

datum : 2021-10-17 12:00:00
Deltagare : 10 (7 bokade)
En Workshop med skrattgaranti! Här låter vi er testa ett flertal olika Acro-trick & poser med en vän. Vi lyfter upp varandra, hänger på varandra, & lutar oss mot varandra medans vi försöker hitta balansen och styrkan som krävs för de olika tricken. Självklart så är det även fritt fram att fota resultaten (bara alla som eventuellt syns i bild är med på det.) Pris: 350:-/per person. OBS, kom ihåg att vi endast tillåter friska deltagare under passet.

   

 

BOKNING AV KURS

Ps. Finns det inga kurser att välja i Bokningsformuläret nedan? Då kan det bero på att vi är mitt inne i en nuvarande termin, och att bokningen därför är stängd. Nya kurser läggs dock ut löpande genom året, så lägg gärna till er e-mail till vårt Nyhetsbrev för att få ett mail så fort det nya schemat släpps. ds

Fullständigt namn:
Personnummer:
Adress inkl siffror:
Tele:
Email:
Kurs
Rabatt:
Jag accepterar bokningsvillkoren i nedanstående text.

OBS – När du genomför en bokning genom bokningsformuläret ovan så godkänner du samtidigt att du läst igenom denna text och dess innehåll. Du godkänner då att din eventuella avanmälan måste komma in inom 14 dagar från bokningstillfället på mail till info@polepointstudio.se. Detta för att du ska kunna få tillbaka den betalda summan, alternativt slippa betala din faktura om du ännu inte hunnit betala in beloppet. Skulle din avanmälan komma in efter 14 dagar så behövs sjukintyg från läkare vid sjukdom, eller arbetsintyg från din nya arbetsgivare om frånvaron ifrån kursen beror på ändrade arbetsförhållanden, annars betalas inga pengar tillbaka.

Om terminen redan påbörjats så betalas inte några pengar tillbaka då det räknas som att du tagit upp en plats för en eventuellt annan betalande elev, oavsett om ni medverkat på klassen/klasserna eller ej. Vid utebliven betalning efter sista förfallodatum debiteras ytterligare 100:- i påminnelseavgift. Och ytterligare 100:- per påbörjad 14-dagars period efter förfallodatumet.

Förutom detta så godkänner ni också att det råder foto/film-förbud under klasserna för att respektera de andra deltagarnas privatliv. Vill man fota/filma ett trick eller liknande så får detta ske efter avslutad klass med instruktörens tillstånd. Ni försäkrar även att ni vet om att ni behöver en giltig hemförsäkring då Pole Point Studio inte står för detta under er tid i studion.

Om eleven kommer sent till sitt pass så kommer denna att nekas att medverka under lektionen för att undvika skador på en ej tillräckligt uppvärmd kropp. Eventuella ta-igen-pass ska ske under den pågående terminen. (Dvs. under samma 2 månaders-period man är inbokad under.) För att erbjudas ett ta-igen-pass så måste man meddela frånvaro ifrån sitt eget pass senast klockan 12:00 samma dag passet ska ske, detta för att ge andra elever möjlighet att ta igen sitt eventuellt missade pass i ert ställe. Ni kommer då att erbjudas att ta igen er tränings-tid i en annan klass om möjligt. Anmälan ska ske till: info@polepointstudio.se

Anledningen till att vi ber om ert fullständiga personnummer & övriga uppgifter i formuläret ovan är för att bekräfta att det är ni själva som bokar er kurs, och ingen annan som kommit över era uppgifter. Inga uppgifter i er bokning lämnas ut till tredje part utan ses endast utav Pole Point Studios ägare Janina Näslund som tar emot era bokningar.

När ni bokar in er på en kurs så godkänner ni även att er e-mail läggs till i vårt Nyhetsbrevs-utskick. (Då får ni info om när vi släpper ett nytt schema, kursbeskrivningar utav nya kurser, och annan rolig info om saker som händer i studion.) Vill man inte få några nyhetsbrev så kan dessa avföljas genom att klicka på en länk längst ner i Nyhetsbreven. 

Vid frågor, vänligen kontakta oss på: info@polepointstudio.se