Känner du dig lite oinspirerad eller förvirrad när det kommer till kosten? Har du försökt att gå ner i vikt utan att lyckas, eller tillhör du gruppen som förvisso lyckas gå ner – men sedan har problem med att hålla den? Tro mig, du är i gott sällskap!

 

Ibland så handlar inte problemet om att gå ner, utan snarare att gå upp. Ett problem som av många brukar benämnas som ett “lyxproblem”, men som kan vara precis lika jobbigt för den som är “för smal”, som för den som känner sig “för stor”. Även detta har jag själv många års erfarenhet utav från min ungdom då jag väl kommer ihåg hur svårt det kunde vara att tex hitta kläder som satt hyfsat, och ständigt fick höra elaka kommentarer om avsaknaden av muskler eller “hur lätt jag borde ha att leka kurragömma då till & med en flaggstång kunde räcka“…

 

Vill du ha hjälp med kosten för att gå upp, eller ner, i vikt? Då erbjuder jag dig ett personligt anpassat kostschema där jag kommer att ställa ett flertal frågor för att få svar på eventuella allergier, NoNo`s (tex om man är vegetarian eller vegan), favorit mat/snacks/dryck man inte vill vara utan, samt hur många mål ni vill äta per dag. Jag försöker förutom detta även att anpassa era kostscheman efter om ni har familj som lätt vill kunna lägga till saker som inte ingår i ert schema, och recept efter om ni föredrar storkok & matlådor eller hellre väljer att laga varje mål för sig. & du – vill du varken gå upp, eller ner, men hitta lite ny inspiration – då finns jag också här!

 

Det ska vara gott, enkelt och snabbt att äta bra!

 


 

Pris 650:-/mån.
Då ingår ett individanpassat kostschema, samt två check:in´s i veckan för den som önskar för att se hur allt går med möjlighet till små ändringar efter vägen.