Internationella Kvinnodagen

Under den Internationella Kvinnodagen den 8:e mars, igår dvs, så fick jag följande fråga: “Varför har inte du som har så många tjejer på jobbet gjort något inlägg för att hylla alla kvinnor idag?”

Mitt svar blev lika snabbt som självklart: “För att vi hyllar och hjälper kvinnor VARJE dag”.

För oss i studion så fokuserar vi inte på att visa uppskattning, stöttning, gemenskap och Girl Power bara för att det är ett visst datum i kalendern – det gör vi varje dag, och på varje pass. Men, inte bara till kvinnor – utan också till våra män och de som inte vill kännas vid något speciellt kön alls.

Att alltid stötta, peppa, utmana och ge alla (oavsett kön) en känsla av att dom klarar ALLT bara dom jobbar tillräckligt mycket för det är lika självklart som att andas hos oss. Så – kom ihåg: Visa inte bara stöttning, uppskattning och ge kvinnor beröm den 8:de Mars varje år -> Gör det varje dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>