Internationella dagen mot homo- och transfobi


💕 INTERNATIONELLA DAGEN MOT HOMO- & TRANSFOBI 💕

– Jag som äger Pole Point Studio jobbar väldigt mycket för att alla som går hos oss ska känna sig accepterade, älskade & vackra för dom dom är. Ni som följer oss på Facebook (Pole Point Studio) eller Instagram (_JaninaN_) vet säkert därför att vi nu två år i rad tagit bilder till internationella Downs Syndrom-dagen då vi rockat sockorna i olika färger. Detta har vi gjort för att på ett enkelt och tydligt sätt visa att vi tycker att alla är vackra, oavsett utseende eller antal kromosomer.

En annan sak jag brinner starkt för är allas rätt att få älska den dom vill. Därför är vi alltid väldigt noga med att säga att man får bjuda in vilka man vill till våra terminsavslutningar tex. “Pojkvän, flickvän, mamma, pappa, vän, kollega eller vem som hellst” är något vi brukar säga för att alla ska förstå att iaf inte jag eller någon utav instruktörerna lägger någon som hellst vikt vid om den våra elever älskar är av kvinnligt eller manligt kön. Det som ska betyda något är hur personen behandlar dom, och hur mycket kärlek dom ger varandra!

Här i bild ser ni några utav mina fantastiska elever som kunde vara med när jag la ut en förfrågan om en fotning i studion för att visa vår support för just detta för ett tag sedan. Stort tack tjejer för att ni tog er tid att hjälpa till! 💕 & stort tack till RFSL i Sundsvall för lånet utav flaggorna.

Med vänlig hälsning,
Janina Näslund
Ägare & Instruktör
Pole Point Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>