Halvårsboost för 2020

Såhär håller du dina nyårslöften även under 2020!

Jag tror att vi är många som känner att vi skulle kunna räkna bort starten utav 2020 då året inte alls blev som vi trodde där i slutet av december när nyårslöftena och drömmarna inför det kommande året satts. Men, nu såhär i mitten utav året så vill jag påminna dig som läser den här bloggen att det är långt ifrån över – och vi har fortfarande möjlighet att avsluta det bättre än det startade! Så, fundera på vad du vill ha ut av de resterande 6 månaderna, och sätt sedan upp små delmål. På så sätt blir inte det stora målet lika stort, och du kan hålla lite koll under resans gång för att se att du ligger i linje med där du behöver vara.

Var ditt mål att börja träna? Vi kan hjälpa dig! Oavsett om du vill gå Pole Dance, Chair Dance, eller rena styrke-pass så finns det något för dig redan nu med start vecka 29. (Ps, tillhör du en riskgrupp så har vi även lagt in en Utomhus-fys på söndagar mellan 18:00-19.00, samt erbjuder online-träning i både Chair Dance och Ben/Rumpa/flås. Se mer under “KURSER“)

Var ditt mål att kapa några kilon? Ingen fara, det fixar du! Med den ökande värmen så brukar hungern överlag gå ner något, och i kombination med att vi nu kan vara hemma mer så kan matintaget regleras mer än vanligt. Och du, behöver du lite extra hjälp och motivation – då erbjuder jag även kostscheman för 500:-/mån med 2 check:ins per vecka där jag kollar av hur allt går. Alla personligt utformade för just dig.

Var ditt mål att träna mer, bygga mer muskler eller gå upp i vikt? Det fixar du! Sätt dig ner och knåpa ihop några härliga träningspass som kan utföras enligt önskemål. Inomhus eller utomhus? Det bestämmer du! Men lägg in dom i kalendern. På så sätt minskar risken att du tänker ”jag gör det sedan” och att det rinner ut i sanden… Och du, kom ihåg: För att bygga muskler och styrka krävs mat – så ät mycket, och ät bra. Behöver du hjälp med träningen? Då erbjuder vi även PT-pass i gymmet eller utomhus för 350:-/h.

Var ditt mål att umgås mer med nära och kära? Ja där finns det såklart vissa kuggar i hjulen  just nu, men försök att vara kreativ! Skype-fika framför skärmen, utomhuspromenader med lite avstånd, skogsturer med en picknickkorg, öl-provning framför skärmen, blomsterbud med fina meddelanden, inspelade video-hälsningar ifrån barnen till mormor och morfar… Listan kan göras lång på kreativa lösningar tills situationen ser lite bättre ut i landet. Och du – tänk vad enkelt allt kommer kännas sedan när det här är över! <3

Jag VET att vi kommer ta oss igenom det här, så oavsett när du läser det här, det är inte för sent att nå dina mål!

Stor kram till er ifrån mig,
Janina Näslund
Ägare & Instruktör
Pole Point Studio
www.PolePointStudio.se

Janina. Foto: Håkan Sjödin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>