Gemenskap & kreativitet

#PPSGROUPIE

Hos oss på Pole Point Studio så jobbar vi alltid väldigt mycket med att försöka skapa en vi känsla. Detta gör vi genom att försöka skapa en gemenskap i grupperna, & uppmuntra till nya bekantskaper & vänskaper med sina nya kursvänner. Detta eftersom vi instruktörer vill att alla som kommer till oss ska känna sig hemma, trygga, sedda och välkomna. Ett jobb som vi lyckats väldigt bra med roligt nog, & som troligtvis är en utav dom stora orsakerna till att många elever väljer att kalla studion ”mitt andra hem”. 

Förra veckan så valde vi att spinna vidare på denna  idé genom att fråga våra elever om dom var villiga att ta en #Groupie med sina kursvänner, något som alla grupper var peppade på! I bilden ovan ser ni några utav dom kreativa & fina bilder som blev ett resultat utav detta initiativ.

För fler bilder, både ifrån detta initiativ – men även ifrån studions instruktörer och elever i övrigt, hittar ni på taggen #PolePointStudio på Instagram.

Ps. Vecka 46 börjar vår nya termin i studion! Har du något önskemål om en speciell kurs du vill att vi lägger in? Maila oss så ska vi se om vi kan hjälpa er! .ds

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>