Event

Är ni ett kompisgäng, en familj eller några härliga kollegor tex som skulle vilja hitta på något roligt tillsammans? Då kan en Privat Prova-på klass i Pole Dance eller Chair Dance vara precis vad ni söker! 


 
BOKNING: info@polepointstudio.se

Var vänlig ange så mycket information som möjligt i ert mail, så som önskat datum, antal dansande, önskad tid, om ni har några speciella önskemål på musik/teman mm. mm. På så sätt kan vi ge er ännu snabbare svar & hjälpa er utforma klassen efter just era önskemål.


 

CHAIR DANCE

För sällskapen som önskar ännu mer fokus på dans så erbjuder vi våra Chair Dance klasser där vi dansar både med, och på, stolar. Även här anpassas uppläggen efter gruppens eventuella skador och fitness-nivå. Populära teman här brukar kunna vara Burlesque, Rock och Workout-edition. 3 olika teman där Burlesque riktar sig till gänget som vill ha en lite mer sensuell och flörtig stil, Rock till gänget som vill ha en klass med lite mer attityd och hårkast, och Workout-edition till er som vill få en ordentlig workout med ökad puls och flås.

POLE DANCE

Under våra Pole Dance-pass så låter vi er prova på Pole Dancens underbara värld med både snurrar, klättring och pole sits. Temat för eventet väljer ni själva utifrån er grupps fitness-nivå och eventuella skador. Allt för att få en så personligt anpassad klass som möjligt. Givetvis så kan ni även välja olika musik-teman där alternativ så som 80-tal, Rock, Pop, Girl-power och mycket mer brukar vara populära förslag.

Tack för en fantastisk möhippa i lördags! Svettigt, men så roligt!
Alla var jätte nöjda & bruden kände sig som ett proffs med er hjälp!