Event

 

Är ni ett kompisgäng som vill testa på något nytt, en möhippa, svensexa eller ett Kick-off-gäng som vill göra något annorlunda under er speciella dag? Kontakta oss så hjälper vi er skapa minnen för livet under en Pole Dance, eller Chair Dance-klass som anpassas efter era förutsättningar.

Välj mellan

POLE DANCE

Under våra Pole Dance-pass så låter vi er prova på Pole Dancens underbara värld med både snurrar, klättring och pole sits. Temat för eventet väljer ni själva utifrån er grupps fitness-nivå och eventuella skador. Allt för att få en så personligt anpassad klass som möjligt. Givetvis så kan ni även välja olika musik-teman där alternativ så som 80-tal, Rock, Pop, Girl-power och mycket mer brukar vara populära förslag. (60-90 min)

CHAIR DANCE

För sällskapen som önskar ännu mer fokus på dans så erbjuder vi våra Chair Dance klasser där vi dansar både med, och på, stolar. Även här anpassas uppläggen efter gruppens eventuella skador och fitness-nivå. Populära teman här brukar kunna vara Burlesque, Rock och Workout-edition. 3 olika teman där Burlesque riktar sig till gänget som vill ha en lite mer sensuell och flörtig stil, Rock till gänget som vill ha en klass med lite mer attityd och hårkast, och Workout-edition till er som vill få en ordentlig workout med ökad puls och flås. (60-90 min)

Var vänlig ange så mycket information som möjligt i ert mail, så som önskat datum, antal dansande, önskad tid, om ni har några speciella önskemål på musik/teman mm. På så sätt kan vi ge er snabbare svar & hjälpa er utforma klassen efter just era önskemål.

Skapa minnen för livet

Pole Dance eller Chair Dance - Ni väljer <3