Bli starkare i sommar!

Skulle du vilja komma tillbaka efter sommaren och känna att du är i bättre form än när du gick in i den? Då kan vi hjälpa dig! 

Under vår sommar-termin som sker mellan vecka 29-32 så har vi inte mindre än 3 olika kurser med fokus på just styrka.

______________________________

Strenght to stretch, start tisdag 14/7-20 mellan 20:00-21:30, är en kurs där vi mixar både styrketräning och stretch. Upplägget går ut på att vi under 45 min börjar med lärarledda övningar i gymmet, och därefter avslutar med ytterligare 45 min stretch. Det perfekta upplägget för dig som kanske inte tränat i gym tidigare och vill ha genomgångar på hur övningarna går till, eller för dig som tränat tidigare men vill ha lite ny inspiration och pepp! (825:-)

Abs & Ass, start onsdag 15/7-20 mellan 17:00-18:00, 
är en kurs med fokus på att hitta kontakten i både mage och rumpa/ben på jakt efter en starkare mage och en mer välformad rumpa. Till vår hjälp har vi vår kroppsvikt och gummiband medans vi tar oss igenom ett flertal olika övningar på jakt efter både stora och små musker. (450:-)

Utomhusfys i Parken, start söndag 19/7-20, 18:00-19:00
är den perfekta kursen för dig som kanske tillhör en riskgrupp och föredrar att förlägga din träning utomhus, men passar givetvis lika bra för dig som bara vill passa på att njuta utav den svenska sommaren! Här använder vi oss utav trappor för att öka på styrkan i benen mixat med flås, samt diverse magövningar, armhävningar, dips och mycket mer för att jobba igenom hela kroppen. Inga förkunskaper krävs och alla övningar utförs efter elevens egen nivå. (450:-)

I priset för samtliga kurser så ingår även fri tillgång till studions gym, stretch-sal samt friträningssal när studion är öppen! <3

______________________________

För den som önskar lite mera dans så erbjuder vi även en CHAIR DANCE-kurs under sommaren!

Start Tisdag 14/7-20 mellan 18:15-19:45.

Denna kurs kommer ha inte mindre än 2(!) dansrutiner i en och samma kurs, där 2 veckor spenderas till en rutin, och 2 veckor till en annan. Inga tidigare erfarenheter utav varken Chair Dance eller annan dans behövs. (825:-)

Boka din kurs nu på “BOKA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>