Behind the scenes – Video

Precis som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är ett utav mina mål för 2020 att våga utmana mig själv mer med att kunna vara obekväm i vissa situationer – men ändå genomföra dem.

Ett typiskt sånt tillfälle handlar om att våga vara med mer på bild/video. Så, sagt & gjort – här kommer en första liten video ifrån min senaste fotning till studion. Bilderna ifrån fotningen kommer ni snart att kunna se i studions skyltfönster, samt på min Instagram där jag går under @_JaninaN_

Vill ni se ännu fler video´s ifrån studion? Följ oss på Youtube!
Länk: KLICKA HÄR

Stor kram till er som kikar in här då & då! /Janina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>