Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 


 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

 • NYHET – WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till låten “Just Got Paid” med Meghan Trainor, Ella Eyre och French Montana. Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-

RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 45-mins kurserna.)

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)


 
Presentkort

datum : 2019-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (3 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Goldeneye - Just dance, Chair Dance - mån, 20:00-21:30

datum : 2019-07-22 20:00:00
Deltagare : 12 (6 bokade)
Goldeneye - Chair Dance, Just dance. 4-veckors kurs - En oldschool pinup/showgirl-inspirerad Chair Dance koreografi med små inslag av Spinny pole till låten ”Goldeneye” med Tina Turner. Ta med klackarna så jobbar vi tillsammans på de fina långsamma stegen, de tjusiga handrörelserna och den lite busiga attityden på både stolar och golv. Krav: Avklarad nivå 2 i statisk pole eller högre. Instruktör: Janina. / Pris: 825:- / I priset ingår även fri träning i studions gym, stretch-sal samt Open Pole-sal när studion är öppen.

   
Trixter Pole, Tis 20:00-21:30

datum : 2019-07-23 20:00:00
Deltagare : 12 (7 bokade)
En kurs för er som älskar trick, & lite mera trick! Bokningsbar från avklarad nivå 4 och uppåt, och den perfekta kursen för er som vill lära er trick som inte ingår i de ordinarie kursutbudet. Varje vecka får ett eget tema som kan vara allt ifrån leghangs, drops, snurrar, huvud/underarms-stående och mycket mer. En 4-veckors kurs på 90min per tillfälle. Pris 825:-

   
Pole Dance 3+, sön 10:30-12:00

datum : 2019-07-28 10:30:00
Deltagare : 12 (5 bokade)
En 4-veckors intensiv 3:a med möjlighet att testa på nivå 4-trick för dem som tex går 3:an igen. En 3+ helt enkelt! Start söndag den 28/7-19 mellan 10:30-12:00. Pris: 825:- / I priset ingår även tillgång till studions gym, open pole-sal samt stretch-sal.

   
Pole Dance 1, tis 18:15-19:45

datum : 2019-07-23 18:15:00
Deltagare : 12 (10 bokade)
En nybörjarkurs i Pole Dance 1 på 4 veckor. En perfekt kurs för er som gått Pole Dance 1 tidigare men känner att ni har lite saker att jobba på innan avancering till Pole Dance 2, eller för er som är snabblärda & vill lära er grunderna i Pole Dance. Längd: 4 veckor. / Pris: 825:- / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen när studion är öppen.

   
Abs & Ass, tor 18:00-19:00

datum : 2019-07-25 18:00:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
En 4-veckors kurs där vi tränar mage & rumpa med ett flertal olika tekniker. Vi använder främst vår kroppsvikt för magträningen, men även gummiband för ben & rumpa, och vid vissa tillfällen även Pilatesbollar för att köra slut på det sista. En kurs med träningsvärksgaranti där det inte spelar någon roll om du är helt otränad eller van styrketränande. Vi anpassar alla övningar efter er! Pris: 550:- /Längd: 4-veckor, 60 min per pass. / I priset ingår även fri tillgång till vårt gym samt stretch-sal.

   
Barn & ungdoms Pole Dance, tor 16:30-17:30

datum : 2019-07-25 16:30:00
Deltagare : 12 (5 bokade)
Är du mellan 7-15 år och intresserad utav Pole Dance? Kom och kör en 4-veckors kurs hos oss och testa grunderna! Vi lär er att klättra på stången, sitta på den och att utföra fina snurrar runt den för att nämna några saker. Det ska vara roligt att lära sig något nytt, så bered er på många roliga uppvärmningsövningar och mycket varierande trick och utmaningar. Pris: 550:- / Längd: 4 veckor, 60min per pass.