Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 


 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

 • NYHET – WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till låten “Just Got Paid” med Meghan Trainor, Ella Eyre och French Montana. Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-

RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 45-mins kurserna.)

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)


 
Presentkort

datum : 2019-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (5 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Pole Dance 1 (nybörjare) - mån 18:15-19:45

datum : 2019-10-28 18:15:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Är ni nyfikna på att lära er grunderna i Pole Dance? Då är det här kursen för er! Under 8 veckors tid så lär ni er allt ifrån klättring, pole sits och snurrar - för att slutligen göra ert första trick där man under kontrollerade former hänger upp & ner. Utmanande, roligt, och stärkande utav både kropp och själ! Pole Dance är för alla som vill utmana sig själv, och träna kroppen samtidigt som man har roligt i grupp! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, fritränings-sal och stretch-sal när studion är öppen. / Vi ger 15% rabatt till studenter, sjukskrivna, arbetslösa och mamma/pappa-lediga samt pensionärer.

   
Coreo - 5/6, Tis 18:15-19:45

datum : 2019-10-29 18:15:00
Deltagare : 12 (6 bokade)
En 8-veckors kurs på 90min per tillfälle med trick med fokus från nivå 5, samt 6 - men även med inslag ifrån nivå 2-4 för att få en mer lättdansad rutin. En kurs med lite mer dans-fokus helt enkelt där vi jobbar upp uthålligheten och styrkan. Krav: minst avklarad nivå 5 i statisk pole. Pris: 1.650:- / Längd: 8-veckor, 90min per tillfälle. / I priset ingår fri tillgång till open pole-salen, stretchen och gymet när studion är öppen.

   
Sexy Twerk, sön 18:00-19:30

datum : 2019-11-03 18:05:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
Sexy Twerk vinter -19 Nu kör vi igång med en ny rutin i sexy twerken. Som vanligt så lägger vi mkt tid på rutinen och dansar otroligt mycket. Attityden är given i allt vi gör och jag vill ha mycket energi. Kameran är med oss som vanligt då de är en av sakerna som vi tränar på i den här kursen. Den här kräver att man har gått just sexy twerken tidigare, då jag vill ha ett högt tempo i inlärningen, kameran redan känns naturlig att följa, dansa nära inpå varandra är inga konstigheter mm. Vi kommer att dansa till 2 olika låtar och fortsätta dansa 3&3. Är ni redo? Pris: 1.650:- /Längd: 8 veckor, 1h & 45min per pass. /I priset ingår fri tillgång till open pole-salen, stretchen & gymmet när studion är öppen.

   
Strength to stretch, tis 18:15-19:45

datum : 2019-10-29 18:15:00
Deltagare : 12 (7 bokade)
Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs. Längd: 2 månader. /Tid: 90min per tillfälle. Pris: 1.650:-

   
Pole Dance 4, ons 18:15-19:45

datum : 2019-10-31 18:15:00
Deltagare : 12 (9 bokade)
Efter avklarad nivå 3 i statisk pole så är det nu dags för nya utmaningar! Längre kombinationer, mer upp & ner, nya grepp & mer flexibilitet. Helt enkelt: utmanande & kul! Pris: 1.650:- /Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till open pole-salen, stretchen och gymet när studion är öppen.

   
Pole Dance 2, tis 20:00-21:30

datum : 2019-10-28 20:00:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
Efter avklarad nivå 1 i pole Dance så är det nu dags för nya utmaningar i Pole Dance 2! Vi jobbar fortfarande på både grepp, styrka & teknik - men med nya lite svårare trick som utmanar er ytterligare. Denna termin görs även Pole Dance 2-rutinen om något med lite nyheter! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen.

   
Pole Dance 5, ons 20:00-21:30

datum : 2019-10-30 20:00:00
Deltagare : 12 (7 bokade)
Efter avklarad nivå 4 så är det nu dags för nya utmaningar under Pole Dance 5. Vi utmanar styrkan, flexibiliteten, uthålligheten - & modet. Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen när studion är öppen.

   
Twerk it out, tis 20:00-21:30

datum : 2019-10-29 20:00:00
Deltagare : 12 (5 bokade)
Twerk it out - booty Efter önskan av er så kör vi en termin med koreografin Booty - Jennifer Lopez. I Twerk kurserna så får ni lära er flera olika tekniker för att skaka på rumpan. Men framför allt handlar mina kurser om attityden! Att våga ta i, göra fel, göra rätt, slänga med håret, skratta, ha kul och verkligen gå utanför sin comfortzone hör till varje pass. Ni lär er en hel koreografi där vi dansar nära varandra i en stor grupp. Man behöver inte ha gått någon Twerk kurs innan för att få gå denna. Vågar du anta utmaningen? Knäskydd av något slag behövs. Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen när studion är öppen.

   
Pole Dance 1, lör 10:00-11:30

datum : 2019-11-02 10:00:00
Deltagare : 12 (5 bokade)
Är ni nyfikna på att lära er grunderna i Pole Dance? Då är det här kursen för er! Under 8 veckors tid så lär ni er allt ifrån klättring, pole sits och snurrar - för att slutligen göra ert första trick där man under kontrollerade former hänger upp & ner. Utmanande, roligt, och stärkande utav både kropp och själ! Pole Dance är för alla som vill utmana sig själv, och träna kroppen samtidigt som man har roligt i grupp! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, fritränings-sal och stretch-sal när studion är öppen. / Vi ger 15% rabatt till studenter, sjukskrivna, arbetslösa och mamma/pappa-lediga samt pensionärer.

   
High heel pole, tor 20:00-21:30

datum : 2019-10-31 20:00:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
En rockig rutin med mycket attityd, iförd klackar. Vad kan vara bättre? Låt: River of fire, In this moment. Instruktör: Janina. Krav: avklarad nivå 3 i statisk pole eller högre. Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. /I priset ingår fri tillgång till gymet, open pole-salen och stretchen.