Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 

 


 

 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

   

 • NYHET – WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till låten “Just Got Paid” med Meghan Trainor, Ella Eyre och French Montana. Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-

RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

 

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 45-mins kurserna.)

 

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)

 


 
Presentkort

datum : 2019-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (2 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Sexy Twerk, ons 18:15-19:45

datum : 2019-05-22 18:15:00
Deltagare : 12 (11 bokade)
SEXY TWERK, ons 18:15-19:45. Start: 22:a maj -19. Vi jobbar med attityden från twerken och dansar väldigt nära inpå varandra. Man dansar 3&3 istället för hela gruppen och blir då ihopsatta av mig. Man lär sig att ”plocka” kameran då vi filmar nästan varje pass. Helst ska man ha gått twerken innan då jag vill att vissa delar redan ska sitta eller vara väldigt duktig på att ta koreografi. Osäker? Fråga Josefin. Låten? Upgrade U - beyonce feat Jay-Z. Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90min per pass. / i priset ingår även fri tillgång till gymmet, stretch-salen och open pole-salen.

   
Strength to stretch, ons 18:15-19:45

datum : 2019-05-22 18:15:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Vill du jobba på både styrkan och stretchen under samma pass? Då är det här kursen för dig! Under 90min så jobbar vi nämligen på just det, uppdelat på 45min styrketräning i gymmet - följt utav 45min stretch i stretch-salen. Allt med en instruktör på plats som hjälper er med alla övningar utifrån er egen nivå. Total nybörjare, eller van styrketränande spelar ingen roll. Stel som ett järnspett eller vig som en slingrandes orm? Det spelar inte heller någon roll! Vi finns på plats för att hjälpa er utifrån er förmåga! Så, packa ner träningskläderna och kom och hitta muskler du inte ens visste att du hade, och en ökad rörlighet som hjälper dig både i vardagen - & runt stången för er som även kör pole Dance hos oss. Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till gymmet, stretch-salen och open pole-salen när studion är öppen. / 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

   
Workout Chair, sön 18:00-19:00

datum : 2019-05-26 18:00:00
Deltagare : 12 (13 bokade)
NYHET – WORKOUT CHAIR Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till låten “Just Got Paid” med Meghan Trainor, Ella Eyre och French Montana. Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…” Pris: 999:- / Längd: 2 månader, 60min per pass. / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen. / 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, sjukskrivna, arbetslösa och pensionärer.

   
Stretch (for pole), sön 19:15-20:15

datum : 2019-05-26 19:15:00
Deltagare : 12 (11 bokade)
Stretch for pole är kursen för dig som vill jobba på rörlighet och stretch, oavsett om du startar stel som ett järnspett eller vig som en slingrandes orm. Alla övningar utförs efter deltagarens egen nivå, med mål att bli rörligare steg för steg med olika tekniker och övningar. Oavsett om du dansar pole hos oss sedan tidigare, eller bara söker en kurs som kan ge dig mer rörlighet i vardagen så är ni varmt välkommen till oss på Pole Point Studio för att hitta nya tekniker mot en flexiblare kropp. Pris: 999:- / Längd: 2 månader, 60 min per pass. / I priset ingår fri tillgång till gymmet, open pole-salen och stretchen när studion är öppen.

   
Pole Dance 1 (nybörjare), ons 20:00-21:30

datum : 2019-05-22 20:00:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Är du nyfiken på Pole dance? Vill du lära dig grunderna i klättring, pole sits, fina transisions och snurrar? Då är det här kursen för dig! Vi välkomnar alla oavsett tidigare träningsbakgrund, ålder, storlek eller kön. Du förtjänar att testa på något nytt som kan stärka dig både psykiskt och fysiskt! Pris: 1.650:- / Längd: 2 månader, 90 min per pass. / I priset ingår fri tillgång till open pole-salen, gymmet och stretchen. / 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.