Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 


 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

 • NYHET – WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till låten “Just Got Paid” med Meghan Trainor, Ella Eyre och French Montana. Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-

RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 45-mins kurserna.)

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)


 
Presentkort

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (5 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Pole Dance 1, mån 18:15-19:45

datum : 2020-01-06 18:15:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Pole Dance 1 är vår nybörjarkurs där vi lär er grunderna i Pole Dance. Vi går igenom tekniker för att kunna klättra på stången, sitta på den, & snurra på den på flera olika sätt. Samtidigt som vi bygger både styrka, smidighet och kroppskontroll. De nya vännerna, det ökade självförtroendet och den härliga gemenskapen bjuder vi på! Pris: 1.650:- för en kurs på 8 veckor (2 månader) där man tränar 1,5h per pass, samt har fri tillgång till studions gym, friträningssal och stretch-sal när studion är öppen.

   
5/6 Coreo, Tis 18:15-19:45

datum : 2020-01-07 18:15:00
Deltagare : 12 (9 bokade)
Pole är mer än bara trick, det är även dans och att få ihop det som händer mellan tricken till en fin, flytande och uttrycksfull helhet. Under 5/6 Coreo tar vi trick ifrån allt mellan nivå 2 till och med 6. Allt för att skapa en lättare rutin i vår strävan att få in det vackra flytet vi eftersträvar. Men missta oss inte: det är långt ifrån lätt ändå! Så, välkommen till en ny spännande utmaning. Pris: 1.650:- för en termin på 2 månader där vi tränar 1,5h per pass. I priset ingår även fri tillgång till studions gym, friträningssal och stretch-sal när studion är öppen.

   
Spinny Pole 2, mån 20:00-21:30

datum : 2020-01-06 20:00:00
Deltagare : 12 (8 bokade)
Söker ni en ny utmaning? Då kan Spinny Pole vara just det! Nu snurrar nämligen inte bara vi, utan även stängerna. Lite tyngre, förhoppningsvis ännu lite roligare, & definitivt betydligt mer snurrigt i en härlig kombo! Krav: avklarad nivå 3 eller högre i statisk pole, samt Spinny Pole 1. Är du osäker på om du får gå denna? Maila Janina på: info@polepointstudio.se / Pris: 1.650:- för en lurs på 8 veckor (2 månader,) där man tränar 1,5h per pass. Samt har fri tillgång till gymet, stretchen och friträningssalen när studion är öppen.

   
Pole Dance 3, ons 18:15-19:45

datum : 2020-01-08 18:15:00
Deltagare : 12 (6 bokade)
Efter att ha klarat av grunderna i Pole med både Pole Dance 1 & 2 så är det nu dags för nya utmaningar. Ännu längre kombinationer, lite tyngre & mycket mer upp & ner. Varmt välkomna till 8 härliga veckor! Pris: 1.650:- för en termin på 8 veckor (2 månader) där vi tränar 1,5h per pass, samt har fri tillgång till gymet, stretchen och friträningssalen när studion är öppen.

   
Pole Dance 1, tis 20:00-21:30

datum : 2020-01-07 20:00:00
Deltagare : 12 (13 bokade)
Pole Dance 1 är vår nybörjarkurs där vi lär er grunderna i Pole Dance. Vi går igenom tekniker för att kunna klättra på stången, sitta på den, & snurra på den på flera olika sätt. Samtidigt som vi bygger både styrka, smidighet och kroppskontroll. De nya vännerna, det ökade självförtroendet och den härliga gemenskapen bjuder vi på! Pris: 1.650:- för en kurs på 8 veckor (2 månader) där man tränar 1,5h per pass, samt har fri tillgång till studions gym, friträningssal och stretch-sal när studion är öppen.

   
Pole Dance 2, tor 18:15-19:45

datum : 2020-01-09 18:15:00
Deltagare : 12 (11 bokade)
För er som klarat av grunderna i Pole Dance 1 och nu söker mer utmaningar. Pole Dance 2 fick förra terminen (vinter -19) en ny rutin med flera gamla favoriter kvar, men även en del nytt! Lite tyngre, lite mer utmaning och väldigt kul! Pris: 1.650:- för en kurs på 8 veckor (2 månader), där man tränar 1,5h per pass. Samt har tillgång till gymmet, stretch-salen och friträningssalen när studion är öppen.

   
Strength to stretch, tor 20:00-21:30

datum : 2020-01-09 20:00:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Den perfekta kursen för er som vill jobba på både styrka och stretch under samma pass. Pole dansare eller ej, stark eller svag, ung eller gammal, van gymtränande eller helt ny? Alla kan gå denna kurs utifrån sina egna förutsättningar! Vi startar med 45min i gymmet, följt utav 45min i stretch-salen. Allt lett utav Pole Point Studio’s ägare & instruktör Janina. Välkommen till en kurs med svettgaranti som både stärker er, & ökar er flexibilitet under 2 månaders tid! Pris: 1.650:- för en termin på 2 månader (8 veckor) där man trånar 1,5h per pass, samt har tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.

   
Abs & Ass, sön 10:00-10:45

datum : 2020-01-12 10:00:00
Deltagare : 12 (5 bokade)
Den perfekta kursen för dig som vill fokusera på att stärka magen, samtidigt som vi bygger rumpa, & starka ben. En kurs på 45min där vi främst använder gummiband och vår egen kroppsvikt, men ibland även har inslag av pilatesbollar & kettlebells. Pole Point Studios ägare & instruktör Janina leder er genom alla övningar, peppar & pushar för ett härligt pass med svettgaranti och efterföljande träningsvärk. Van tränande eller helt ny spelar ingen roll - alla övningar utförs utifrån elevens förutsättningar! Pris: 825:- för en kurs på 2 månader. I priset ingår även fri tillgång till studions gym, stretch-sal samt friträningssal.

   
Pole Dance 1, tor 20:00-21:30

datum : 2020-01-09 20:00:00
Deltagare : 12 (6 bokade)
Pole Dance 1 är vår nybörjarkurs där vi lär er grunderna i Pole Dance. Vi går igenom tekniker för att kunna klättra på stången, sitta på den, & snurra på den på flera olika sätt. Samtidigt som vi bygger både styrka, smidighet och kroppskontroll. De nya vännerna, det ökade självförtroendet och den härliga gemenskapen bjuder vi på! Pris: 1.650:- för en kurs på 8 veckor (2 månader) där man tränar 1,5h per pass, samt har fri tillgång till studions gym, friträningssal och stretch-sal när studion är öppen.