Kurser


Hos oss på Pole Point Studio så kan ni välja mellan ett stort urval av kurser. Allt ifrån Pole Dance för nybörjare (Pole Dance 1) till den mer avancerade pole-dansaren. Men, det är inte allt! Vi erbjuder även rena Styrke-pass och stretch-pass. För den som vill jobba på båda delarna under samma kurs så erbjuder vi även vår väldigt populära kurs ”Strength to Stretch” som kombinerar 45min styrka med 45min stretch. En perfekt kurs att kombinera pole-träningen med, eller för dig som bara vill bli starkare & smidigare till vardagens äventyr. 

Är du ute efter mer koreograferade danskurser med inslag utav Chair Dance, Burlesque, Magdans eller Twerk tex så rekommenderar vi någon utav våra kurser som kallas Express Your Pole (Burlesque), Twerk it out (Twerk), eller någon utav våra Chair Dance-kurser tex vars koreografier varieras från termin till termin. Läs nedan för att se vilken/vilka som erbjuds den kommande terminen. 

 


 

 • POLE DANCE
  Under klasserna så lär vi oss trick både på och av stången som vi sätter ihop till en vacker och fysiskt utmanande rutin. Alla trick utförs utifrån den nivå eleven befinner sig på med en instruktör på plats där tricken blir svårare, tyngre och mer flexibla för varje termin som går. (Som nybörjare väljer man Pole Dance 1.) 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • SPINNY POLE.
  Efter att ha klarat av minst nivå 2 i statisk Pole Dance så finns det möjlighet att utmana sig lite extra, den här gången med stänger som snurrar. Nu är det nämligen inte bara vi, utan också själva stången som rör på sig. Detta kräver mer styrka & koordination, men är både vackert och roligt när man lär sig behärska teknikerna.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRENGTH TO STRETCH
  Detta är en kurs som kombinerar tuff styrketräning i gymmet med en ordentlig efterföljande stretch för kroppens alla muskler. Vi börjar klasserna med 45 min styrka med fokus på ben, rumpa, rygg och axlar följt utav 45 min stretch med fokus på ben, höfter, rygg och axlar . Varje termin anpassas efter deltagarnas önskemål, vilket gör att ingen termin är den andra lik. Pole dansare eller helt ny på studion spelar ingen roll! Inga tidigare erfarenhet utav varken gym eller stretch krävs.
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-
 • STRETCH FOR POLE.
  Har du en dröm om att bli vigare & mer rörlig i kroppen? Tar det emot när du böjer dig ner? Säger ryggen stopp, eller värker axlarna efter en dag på kontoret eller i skolan? I så fall rekommenderar vi er denna kurs som under 90 min går igenom hela kroppen med ett mål att bli både mjukare och smidigare i kroppen. Oavsett om du är stel som en pinne eller redan kan gå ner i både split och spagat så är du välkommen för en lugn, men ganska svettig stund hos oss. 
  Längd: 2 månader.
  Tid: 90min per tillfälle.
  Pris: 1.650:-  (OBS, Vi har även ett alternativ på 60 min per pass. Kostnad 999:-)
 • ABS & ASS
  Vårt mål är att med olika övningar hitta kontakten i både rumpa och mage under dessa 45 min´s pass. Till hjälp har vi vår egen kroppsvikt, samt gummiband och pilatesbollar. Vi tränar upp en starkare bål, med extra fokus på mage – samt jobbar oss mot en rundare och fastare rumpa. Ett pass med svettgaranti där den där brännande känslan i både mage och rumpa/ben infinner sig ganska snabbt…
  Längd: 2 månader.
  Tid: 45min.
  Pris: 825:-
  (Mängdrabbatterna gäller ej på våra 45min´s kurser.)
 • TWERK IT OUT
  Har du en dröm om att lära dig Twerka? Då är det här kursen för dig! Med hjälp utav olika Twerk-metoder så får ni lära er en hel dansrutin fylld utav attityd och känsla. Utmana dig själv, hitta kroppskontrollen som krävs för att röra delar utav kroppen samtidigt som andra är still, och krossa din comfortzone när ni lär er att ta plats ordentligt och hitta den där inre attityden som ni inte ens visste att ni hade!
  Längd: 2 månader
  Tid: 90min.
  Pris: 1.650:-

   

 • WORKOUT CHAIR
  Vill du träna ben, rumpa, mage, armar och axlar… men framförallt flås i en fartfylld rutin med stolar? Då är det här kursen för dig! Vi kommer under denna kurs att jobba upp ett ordentligt flås, och en härligt efterföljande träningsvärk till en lite snabbare låt.  Så, bered er på högt tempo, snabba rörelser och en skön känsla av “Jag klarade det!” när passet är klart…
  Längd: 2 månader
  Tid: 60min
  Pris: 999:-


 • ARMS & SHOULDERS 
  Vill du fokusera på överkroppsstyrka under 30 intensiva minuter? Då är det här kursen för dig! Axlar, armar, bröst, mage & rygg får sig en ordentlig genomkörare i denna intensivkurs med färdiga stationer som utförs på tid. Utmana dig själv och se hur många repetitioner du orkar vid kursens start, mot kursens slut! 
  Längd: 2 månader. Tid: 30min. Pris: 500:-

 


RABATTER:
Vi ger 15% rabatt till studenter, mamma/pappa-lediga, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

 

MÄNGDRABATT: 
Går man flera kurser under samma termin (8-veckors period) så får man 25% rabatt på kurs två, och går man 3 kurser under samma termin så får man hela 50% på kurs tre. (OBS! – Mängd-rabatterna gäller ej för 4-veckors kurserna och 30/45-mins kurserna.)

 

DELBETALNING:
Vid bokning utav mer än en kurs under samma termin så erbjuder vi delbetalning utan extra kostnad – om ni mailar oss direkt vid bokning. (info@polepointstudio.se)

 


 
Presentkort

datum : 2020-12-31 00:00:00
Deltagare : 100 (5 bokade)
Vill du ge bort en kurs i present till en vän, men vet inte vilken personen i fråga vill/kan gå? Då är ett presentkort det perfekta valet! Ni väljer då själva summan det ska vara utfärdat på, varpå er vän sedan kan boka in sig själv på den önskade kursen. Köp ert presentkort genom att uppge era faktureringsuppgifter under ”BOKA”. Vi kommer därefter att kontakta er & fråga vilken kurs, eller vilken summa, presentkortet ska gälla. Presentkortet kan sedan utnyttjas under ett år ifrån köpet.

   
Twerk it out, Tis 18:15-19:45

datum : 2020-03-10 18:15:00
Deltagare : 12 (9 bokade)
Ny koreografi! Den här kursen är för dig som aldrig har testat på att Twerka, eller bara älskar de precis som jag och känner att man aldrig kan få nog utav att skaka på rumpa! Under denna kurs lär vi oss vilka typer av tekniker som man behöver för att lyckas. Det jag lägger mycket fokus på under mina kurser är attityden! Vi dansar i en grupp och jag kommer att ”sparka ut” er lite från eran comfort zone för att få er att bjuda på er själva och känna er bekväma i de vi gör. Jag garanterar att vi kommer att skratta mycket men förhoppningsvis också växa i vårat självförtroende och ha riktigt roligt. Att ha med sig: Knäskydd, hotpants/shorts/byxor som gör att ni känner när rumpan skakar (de får alltså inte sitta för snävt), vattenflaska, träningsskor för inomhus och eran inre diva... Obs! Stor eller liten rumpan spelar INGEN roll! De är vad vi gör med den som är grejen! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.

   
Pole Dance 2, mån 18:15-19:45

datum : 2020-03-09 18:15:00
Deltagare : 12 (13 bokade)
Efter att ha klarat av vår nybörjargrupp i Pole Dance (nivå 1), så är det nu dags för nya roliga utmaningar under Pole Dance 2! 8 veckor med roliga utmaningar & härliga vänner! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.

   
Pole Dance 3, Tor 18:15-19:45

datum : 2020-03-12 18:15:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Efter avklarad nivå 2 i Pole Dance så är det nu dags för nya härliga utmaningar under Pole Dance 3! En termin med massor utav upp & ner-trick, kommande favoriter och avklarade dröm-trick. Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.

   
Pole Dance 5, ons 18:15-19:45

datum : 2020-04-11 18:15:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Pole Dance 5: För er som söker en utmaning med en tyngre rutin med långa kombinationer! Pole Dance 5 here we come! Ett gäng obligatoriska trick, men med en del nytt och lite ny spin på gamla favoriter. Pris: 1.650:- /Längd: 8 veckor, 90min per pass. / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och Open pole-sal när studion är öppen.

   
Spinny Pole 1, Tor 16:30-18:00

datum : 2020-03-12 16:30:00
Deltagare : 12 (12 bokade)
Är ni redo för en ny utmaning? Då kan det här vara kursen för er! Nu snurrar nämligen inte bara vi själva, utan även själva stången under Spinny Pole 1. Så, bered er på vackra flytande trick, & en ny typ av teknik då stången roterar med oss i träningen. Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90 min per pass. /I priset ingår fri tillgång till gymmet, Open pole-salen och stretchen när studion är öppen. / Bokningsbar från avklarad nivå 2 i statisk pole.

   
Pole Dance 1, tis 20:00-21:30

datum : 2020-03-10 20:00:00
Deltagare : 12 (11 bokade)
Vill du lära dig grunderna i Pole Dance med klättring, pole sits, snurrar och en massa tjusigt därimellan? Då är det här rätt kurs för dig! Ung, gamla, mittemellan, stark, svag, smidig eller stel? Det spelar ingen roll, vi hjälper dig! Och känner du inte att du satt alla trick ännu, ja då är du varmt välkommen att gå nivå 1 igen & få lite utvecklingar efter vägen! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90 min / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.

   
Arms & shoulders, ons 17:30-18:00

datum : 2020-03-11 17:30:00
Deltagare : 10 (8 bokade)
NYHET! Intensivpass med fokus på armar, axlar & rygg. 30 min’s pass med högt tempo & stationer som utförs på tid med fokus att bygga styrka i armar & axlar. Ett perfekt komplement till Pole Dancer, eller er som känner att ni har mycket problem i överkroppen pga svag muskulatur. Pris: 500:- /Längd: 2 månader, 30min per tillfälle. /Obs, vi erbjuder ingen rabatt på 30 min’s kurserna.

   
Express - Just Dance, sön 18:15-19:45

datum : 2020-03-15 18:15:00
Deltagare : 12 (13 bokade)
Express - Just Dance. En ren danskurs med maxtid på dansgolvet, muntlig feedback och ytterst få övningar. Tre heta, beroendeframkallande låtar med kortare koreografier till låtarna Pon de replay, Confident och Mamacita! Pris: 1.650:- / Längd: 8 veckor, 90min per pass / I priset ingår fri tillgång till studions gym, stretch-sal och friträningssal när studion är öppen.