GALLERI

POLE FOR LIFE
– Som syster till en tjej som föddes med Downs Syndrom & hjärtfel så vet jag att det behövs mycket pengar till forskningen om hur man opererar hjärtfel, men även hur opererade hjärtbarn tas omhand i vården nu när dom blir äldre och äldre tack vare dom framsteg som redan skett. Valet att skänka pengar till Hjärtebarnsfonden var därför enkelt när jag började planera eventet “POLE FOR LIFE”. Då jag även förlorade min pappa i cancer när jag var ung så föll det sig också naturligt att den andra hälften utav intäkterna från kvällen skulle gå till Cancerfonden, en till fond som behöver all hjälp den kan få ekonomiskt för att stödja forskningen. Kvällen bjöd på pole dance-shower och en konstaktion ifrån lokala konstnärer som skänt olika konstverk. Ljus, ljud och scenbyggning skänktes även det för att kunna ge 100% utav intäkterna ifrån kvällen, något som vi är otroligt tacksamma för!  

poledance029 poledance026 poledance025 poledance018 poledance017
(Foto: Diana Savina)

INSTRUKTÖRER

Josefin Ann-Sofie Camilla Anna

Josefin Hellström, Ann-Sofie Backlund, Camilla Nilsson & Anna Svedberg. (Foto: Daniel Wikström)

Ins.Fia2 ins.Camila2 Ins.Anna1 ins. JossanH Int.Janina

Ann-Sofie (Fia), Camilla, Anna, Josefin (Jossan) & Janina. (Foto: Daniel Wikström)

Hos oss på Pole Point Studio så gillar vi olika! Att stödja Internationella Down Syndromdagen den 21 Mars är därför en självklarhet. Här ovan kan ni se några bilder ifrån vår fotografering 🙂

 

Vi vill att vår studio ska vara en plats där man ska känna sig hemma och accepterade på, oavsett vem man älskar. Vi är därför alltid väldigt noga med att säga till våra elever att dom får bjuda med pojkvän, flickvän, mamma, pappa, syster, bror eller vän på våra terminsavslutningar. Detta för att alla ska förstå att vi inte lägger någon vikt vid om den dom älskar är av kvinnligt eller manligt kön. Det som spelar någon roll är hur den personen får dom att må och känna, och den kärlek dom delar med varandra. Denna bild tog vi inför HBTQ-dagen den 17 maj 2016. (Foto: Janina)

Filmer från Pole FOR LIFE


(Film: Daniel Wikström)

JANINA FREESTYLAR


(Foto: Daniel Wikström)