Har du en vän som ska gifta sig och är sugen på att ge både henne och kompis-gänget ett minne för livet under er möhippa? I så fall så kan ni välja att lägga en timme eller 1,5 i våra trygga händer där vi erbjuder grupp-träning med hela sällskapet där alla får vara med och snurra. Självklart med bruden i fokus. Vi erbjuder två olika klass-upplägg som ni kan välja på. Självklart så kan även dessa modifieras för att passa just er möhippa på bästa sett. De möhippe-upplägg vi erbjuder är följande:

 


 

POLE DANCE.
– I det här upplägget så låter vi sällskapet testa på lite av vad Pole Dancens underbara värld har att erbjuda. Vi ser till att värma upp med en lättare uppvärmning och går sedan vidare till stängerna där vi utför tjusiga och busiga trick med bruden i fokus. Snurrar, Pole sits och tjusigt floorwork, efter ett besök hos oss kan ni allt!

CHAIR POLE.
– I det här upplägget så låter vi sällskapet testa på både Pole Dance och Chair Dance under en och samma klass. Vi blandar självklart in både tjusiga höftrörelser och kast med håret för att få fram den där perfekta balansen mellan en tuff rockvideo och busig Burlesque. Vem vet, det kanske blir en uppvisning på bröllopsfesten efteråt rent av?

SVENSEXA!

Självklart så är det inte bara brudarna som kan dansa hos oss! Brudgummen med sällskap är även dom varmt välkomna för ett svettigt pass med mycket styrka! Hittills har ingen gått ifrån en klass utan redigt med träningsvärk de följande dagarna.
Vågar ni testa?

 

 

BOKNING: info@polepointstudio.se


KICK OFF – PRIVAT PROVA PÅ  FÖDELSEDAGSFIRANDE

Skulle du vilja prova på Pole Dance eller Chair Pole? I så fall så är ni välkomna att boka in er hos oss där vi ser till att göra just ert event till ett minne för livet. Fyller någon i gruppen år? Då är det bara att säga till så ser vi till att lägga lite extra fokus på just den personen. Självklart så kan ni önska musik som passar eventuella teman för dagen och köpa till saker så som snittar, alkoholfritt bubbel och choklad.


BOKNING: info@polepointstudio.se