Event

Har du en vän som ska gifta sig och är sugen på att ge både henne och kompis-gänget ett minne för livet under er möhippa? Eller planerar du kanske en svensexa där du vill ha in en ny rolig aktivitet? I så fall så kan ni välja att lägga en timme eller 1,5 i våra trygga händer där vi erbjuder grupp-träning med hela sällskapet där alla får vara med och snurra. Självklart med bruden/brudgummen i fokus.

För kompisgänget som vill hitta på något nytt, födelsedagsfirandet med vännerna, eller Kick-offen med företaget så finns det givetvis också en massa härliga alternativ!


POLE DANCE – (60 eller 90 min)
Detta är vår mest populära klass där ert sällskap får lära sig lite grunder i Pole Dance, givetvis med bruden/brudgummen/födelsedagsbarnet i fokus.  Under 60, eller 90 min, så ser vi till att värma upp för att sedan lära er ett gäng trick som passar er fitness-nivå & eventuella skador. Dessa trick sätts därefter ihop till en dansrutin i slutet utav klassen. Denna mini-rutin brukar vara väldigt populär att låta huvudpersonen utföra ett solo utav i slutet! Givetvis så fotar, och filmar ni loss så mycket som ni bara önskar under eventet!


CHAIR DANCE – (60 eller 90 min)
För sällskapet som hellre dansar med stolar än stänger så har vi även detta busiga lilla upplägg där vi tillsammans lär oss en dansrutin med stolar. Temat kan vara allt ifrån rock, 80-tal eller Burlesque där ni i förväg får önska vad ni tror att just ert sällskap skulle tycka som mest om.  Även här kan vissa inslag med stänger förekomma för den som önskar. Fota, filma och ha kul!

SVENSEXA – (60 eller 90 min)
För dem som verkligen är beredda att svettas så har vi det perfekta upplägget för er svensexa. Under denna klass så får ni testa på lite utav vad Pole fitness handlar om, nämligen styrka, kontroll och grepp. En klass där kommentarer som “Jag hade aldrig trott att det kunde vara så här jobbigt!” eller “Jag hyser väldigt stor respekt för vad ni gör efter att ha provat på” ofta dyker upp. Så, testa på något nytt & utmana er själva grabbar! Givetvis så går det bra att fota och filma även här för att kunna se tillbaka på eventet i efterhand.


BOKNING: info@polepointstudio.se

Var vänlig ange så mycket information som möjligt i ert mail, så som önskat datum, antal dansande, önskad tid, om ni har några speciella önskemål på musik/teman mm. mm. På så sätt kan vi ge er ännu snabbare svar & hjälpa er utforma klassen efter just era önskemål.

Var gärna ute i god tid för att säkra er plats då våren/sommaren innebär högsäsong i studion <3


 

PROVA PÅ KLASS


Inför varje ny termin erbjuder Pole Point Studio en prova på-klass för dom som är intresserade utav att boka in sig på en kurs under den kommande terminen. Nästa prova på klass är:

… EJ SATT. 
Lägg gärna till er e-mail till vårt Nyhetsbrev för att meddelas när nästa klass ligger ute. 

Klassen är gratis, men då vi har ett begränsat antal platser så förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 100:- vid utebliven närvaro. Detta gäller även vid sjuk/frånvaro-anmälan som inkommer senare än 24h innan klassen ska ske. Detta för att ge dom som står på reservlistan tid att hinna se att det öppnats upp en plats. När ni bokar er plats accepterar ni dessa villkor.