Event

 

EVENT

Har du en vän som ska gifta sig och är sugen på att ge både henne och kompis-gänget ett minne för livet under er möhippa? Eller planerar du kanske en svensexa där du vill ha in en ny rolig aktivitet? I så fall så kan ni välja att lägga en timme eller 1,5 i våra trygga händer där vi erbjuder grupp-träning med hela sällskapet där alla får vara med och snurra. Självklart med bruden/brudgummen i fokus. Vi erbjuder tre olika klass-upplägg som ni kan välja på. Självklart så kan även dessa modifieras för att passa just er möhippa, eller svensexa på bästa sett.


POLE DANCE – (60 eller 90 min)
Detta är vår mest populära klass där ert sällskap får lära sig lite grunder i Pole Dance, givetvis med bruden i fokus.  Under 60, eller 90 min, så ser vi till att värma upp för att sedan lära er ett gäng trick som passar er fitness-nivå & eventuella skador. Dessa trick sätts därefter ihop till en dansrutin i slutet utav klassen. Denna mini-rutin brukar vara väldigt populär att låta bruden utföra ett solo utav i slutet!

CHAIR DANCE – (60 eller 90 min)
För sällskapet som hellre dansar med stolar än stänger så har vi även detta busiga lilla upplägg där vi tillsammans lär oss en dansrutin med stolar. Temat kan vara allt ifrån rock, 80-tal eller Burlesque där ni i förväg får önska vad ni tror att just er brud skulle tycka mest om.  Även här kan vissa inslag med stänger förekomma.

SVENSEXA – (60 eller 90 min)
För dem som verkligen är beredda att svettas så har vi det perfekta upplägget för er svensexa. Under denna klass så får ni testa på lite utav vad Pole fitness handlar om, nämligen styrka, kontroll och grepp. En klass där kommentarer som “Jag hade aldrig trott att det kunde vara så här jobbigt!” eller “Jag hyser ordentligt med respekt för vad ni gör efter att ha provat på” ofta dyker upp. Så, testa på något nytt & utmana er själva grabbar!

 


BOKNING: info@polepointstudio.se
Var vänlig ange så mycket information som möjligt i ert mail, så som önskat datum, antal dansande, önskad tid, om ni har några speciella önskemål på musik/teman mm. mm. På så sett kan vi ge er ännu snabbare svar & hjälpa er utforma klassen efter just era önskemål.